با سلام..دوستان امروز سیستم وقتی روشن کردم این پیام میاد همون اولش reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key
سیستم اصلا بالا نمیاد..علت چیه؟؟؟؟
با سلام..دوستان امروز سیستم وقتی روشن کردم این پیام میاد همون اولش reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key
سیستم اصلا بالا نمیاد..علت چیه؟؟؟؟
mohammad- (16-08-16)
|
javaheri69 (16-08-16), mohammad- (16-08-16)
اره هارد رو شناخت..فقط یک چیز بگم قبلا تو بایوس که میرفتم گزینه BOOT که واردش میشدم دو تا گزینه داشت >>>1st boot device......sataبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2nd boot device ....cd/dvd
که الان فقط گزینه دوم هست..>>>2nd boot device ....cd/dvd
به نظرتون این کجا رفته؟؟؟؟؟؟1st boot device......sata
mohammad- (16-08-16)
جایی نرفته . هارد اگر شناسایی بشه اون گزینه میاد . هاردتون دیتکت نمیشه . کابل های هارد رو دوباره وصل کنید . اگر باز هم شناسایی نشد . همچنین کابل دیتا ساتا هم تعویض بشه . باز مشکل بود باید با هارد دیگه تست کنی سیستم رو
javaheri69 (16-08-16), mohammad- (16-08-16)
مهندس یعنی هاردم نیم سوز هست؟؟؟؟اخه تازه خریدمش 3 ماهه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کابلشو عوض کردم اومد بالا..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیم سوز نداریم . اگر کابلش عوض کردی درست شد .کابلش بودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورت چیه ؟
javaheri69 (17-08-16), mohammad- (16-08-16)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور
ایسوس هست
ایسوس پاور نداره . تقلبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حداقل یه الایت 350 وات کولر مستر تهیه کن .
javaheri69 (20-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks