کدوم قسمتو؟
دوستان سیستم ویندوزم 10 هست. میخواستم برم قسمت سیف مود اشتباهی این قسمت رو زدم میخواستم ببینم سیستم رو میتونم به حالت قبل برگدونم یا نه؟
آخرین ویرایش توسط artin005 در تاریخ 29-08-19 انجام شده است
|
کدوم قسمتو؟
سلام مرحله . Reset thise PCبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezash85 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدTrubleshoot راستش هر کار میکنم فایل آپلود نمیشه
روی یک اپلود سنتر اپلود کنید و لینکش رو قرار بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط artin005 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
artin005 (30-08-19)
ریست کنید یا در منوی ادونس میتونید دستگاه رو خاموش کنید . مشکلی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط artin005 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سوال کردم میشه سیستم رو به حالت قبل برگردونم یا نه؟ شما میگی ریست کنم؟ یا خاموش! این رو که میدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال شما باید مفهوم باشه جناب شما پشت سیستم نشستید .من یا شخص دیگه علم غیب نداره که بفهمه شما چی میگید . مگر اینکه با شرح حال کامل !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط artin005 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بگو مشکل سیستم چیه ؟
چه خطایی میده در بوت میده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks