ببخشید من کامل ننوشتم من ویندوز 7 ulttimate نصب کردم
فقط اگه میشه کرکشو برام بزارید
ممنون
ببخشید من کامل ننوشتم من ویندوز 7 ulttimate نصب کردم
فقط اگه میشه کرکشو برام بزارید
ممنون
Saeed-Milan (04-03-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست من با احترام فراوان اگر این تاپیک رو از اول یک نگاه می کردی 4 یا 5 تا کرک بود برای دانلود ولی برات میزارم بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط goldberg2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود
پس یعنی راهی نیست و باید ویندو عوض بشه .
مایکروسافتم عجب اعجوبه ایه .
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
کاربر شهرسختافزار
آره دوست من باید عوض بشه و به نظر من بهتر به جای آپدیت کردن ویندوز بزاری سرویس پک هاش بیاد البته این نظر شخصی منهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
آقا دستتون درد نکنه ولی اون کرکهایی که برام گذاشتین جواب نداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون مشکل از کجاست
Saeed-Milan (05-03-10)
کاربر شهرسختافزار
شما مطمئنی که ویندوزت هنوز به صورت آزمایشی امکان استفاده داره همون تاریخ 30 روز رو می گمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط goldberg2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عکس رو ببین پایین سمت چپ که نوشته 23 Day شما این رو داری یا تموم شده.
|
|
آره باسه من هنوز روی 28 روز هستش من تازه نصب کردم ولی هیچ کدوم از اون کرکها جواب نداد
کاربر شهرسختافزار
64bit هستی یا 32؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط goldberg2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
64 یا 32 فرق نمیکنه که .
loader ها روی هر دو جواب میده .
شما کانکشنت رو قطع کن . بعد کرک کن .
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
کاربر شهرسختافزار
آخر بنده خدا گفته بود کرک نمیشه برای این گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks