با کمی سرچ توی تورنت یا بعضی از سایت دانلود میتونید اپدیت های ویندوز 8-8.1 -7 رو پیدا کنید و دانلود کنید . یا از ویندوزهایی که آخرین اپدیت ها رو دارند بهره ببرید
|
|
میدونم افلاین میشه اپدیت کرد میخواستم بدونم اگه با خود ویندوز اپدیت کنم با این حال که ویندوز اورجیناله ویندوز بلاک میشه چون با ای پی ایران اپدیت شده یا نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برا ویندوز 7 و ویندوز 8
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط paya_amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اشتباه میگند
من الان 8.1 روی سیستمم نصب که اورجینال هم نیست
هیچ مشکلی در آپدیت ندارم و مرتب آپدیت ها را دریافت میکنم
برای ویندوز 7 هم که روی سیستم دیگم نصب وضعیت همینه ( اون هم کرک شده است )
با ویندوز اپدیت کردی یا با اپدیت های افلاین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
خود ویندوز آپدیت میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط paya_amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks