این ویندوز 7 که تو روی سیستمت نصب کردی بتا است و هنوز به صورت آزمایشی است و خیلی از امکانات
رو نداره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
|
|
این ویندوز 7 که تو روی سیستمت نصب کردی بتا است و هنوز به صورت آزمایشی است و خیلی از امکانات
رو نداره
عضو VIP شهرسختافزار
این مشکل رو اولین باره میشنوم و ربطی به بتا بودن Win7 هم نداره! چون خودم الان دارم باهاش کار می کنم.
میتونی بگی File System درایو C چیه؟ Fat32 یا NTFS ؟
این مشکل نیست و عادیه خوب ویندوز 7 نسخه بالاتر از ایکس پی هست شما اگر دیسک ویندوز ایکس پی رو هم داخل درایو قرار بدید وقتی اتوران اون بیاد بالا کلید نصب خاموشه
عضو VIP شهرسختافزار
امیرجان ایشون منظورم درایو Hard Disk هست نه درایو نوری ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداین مشکل نیست و عادیه خوب ویندوز 7 نسخه بالاتر از ایکس پی هست شما اگر دیسک ویندوز ایکس پی رو هم داخل درایو قرار بدید وقتی اتوران اون بیاد بالا کلید نصب خاموشه
ما رو چی فرض کردی علی جان ؟
میدونم منظورش چیه عزیز
درایوی که توی ایکس پی هست اصلا توی ویستا نمایش داده نمیشه
همین مورد رو دارم میگم عادیه دیگه قرار نیست بتونی اطلاعات سیستمی اون یکی سیستم عامل رو ببینی که !!
™Ali (20-02-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
واسه من اصلا ایجوری نبوده، نیست و نخواهد بود!
من به راحتی به اطلاعات سیستمی هر دو ویندوز دسترسی کامل دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدوم Build رو نصب کردی ؟
شاید توی نسخه 64 بیت اش اینجوری باشه ؟! شایدم Build های قبل از 7000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه من اصلا ایجوری نبوده، نیست و نخواهد بود!
چیزی که مهمه اینه که هیچ وقت هیچ چیز رو قطعی نگیم
عضو VIP شهرسختافزار
یعنی مثلا اگه ویندوز XP تو درایو C نصبه و شما تو Win7 نمیتونید درایو C رو ببینید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام عکس گزاشتم شاید منظورم بهتر مشخص بشود انگار اصلا ویندوز 7 درایوی که ایکس پی در ان نصب شده را به عنوان یک درایو به رسمیت نمیشناسد و در صفحه اصلی اصلا انگار من این درایو 20 گیگی را ندارم وایکنی برایش نیست در ضمن ویندوزم سری 7000 و جالب اینه که روی کامپیوترم 64 بیتی و روی لپ تابم 32 بیتی انرا دارم و هر دو همینطور است واصلا ان درایو را بهش دسترسی ندارم ونه فقط فایلهای ویندوز ایکس پی
آخرین ویرایش توسط bynam در تاریخ 20-02-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks