شما چه داستان خنده داری داری

مشکل از شما بوده که نتونستی پاک کنی برنامرو
یادم باشه وقتی اومدی بدم دست خودت ببینم چطوری پاک میکنی پروفسور!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

مشکل از چیزه دیگه ای بوده که ویستا پرتت میکرده بیرون .شاید درایور کارتت جدید نبوده و کرایسیس هم خوشش نمیامده من که کرایسیسو تا آخر با ویستا رفتم !
مهم نیست از چی بوده...مهم اینه که تو ویستا پیش میامده و توی XP نه!در ضمن من دارم از Very High با AntiAlising 16XQ حرف میزنم...نه چیزی که 9600GT میکشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

xxxx که این حرف رو بهت زده چیزی بارش نبوده !!!! من الان دارم با اون مادربرد کار میکنم هر بلایی هم سرش در آوردم ولی مشکلی نداره
ها...ها...هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

این دیگه آخرش بود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اون آقا Administrator سایت اسوس بود...حتما شما مادربردهای اسوس رو بیشتر از ایشون میشناسید...در ضمن من فقط به اون طریق تونستم ویستا نصب کنم...بازم میگی xxx گفته؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

تخم شتر مرغیه !!! آخه کسی که به اون بنچر اهمیت نمیده همه برای تست مجموعه ی 3D Mark رو انتخاب میکنند
بالاخره به چهارتا بزمجه که رو میده...طرف با همین امتیازای تخم کفتری هو انداخته که سیستم من پرفشیوناله!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

مایکروسافت به خاطر چیزه دیگه ای رفت سراغ ویندوز 7 ! سای کن سطح اطلاعاتتو بالا ببری بعد حرف بزنی

من گفتم از اون اول این تاپیک ارزش نداره و آخرش هم ختم به خیر نمیشه
دکتر جان میشه بفرمایید دلیلش چی بوده...حتما شرکتها هم به همون دلیل از ویستا استقبال نکردند!