اگر کرکر باشی (حتی اگر نباشی و تنها یک طراح کار کشته باشی) با IDA
NuMega Tools SoftICE که اگه بدونی Driver Suite چیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید توصیه میکنم بحث های مهندسی نرم افزار
را بخونی تا با روش های تست و آزمایش کمی آشنا بشوید.
بچه کوچولو SoftICE هم که OllyDBg خودمونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا ببینم چندتا برنامه Setup را تو عمرت Repack کردی؟ اصلا میدونی Repack چیه یا اصلا مثل خیلیا فقط اسم
Retail را شنیدی؟ بازم اسم ببرم؟
(بهتره سعی نکنی بخواهی با رو کم کنی و کنف بازی حرفت را پیش ببری، چون ممکنه کارت نشه و نتیجه عکس بده )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیاز های بشری روز بروز بیشتر میشه و کسی موفق است که اونو در کمترین زمان با بهترین روش به انجام
برسوند، اگر نیاز شما همون تنها بازی و یا یه مدیریت فایل ساده است توصیه میکنم در همان XP بمانید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم نسخه دانلودی ویستا از خود سایت مایکروسافت را دارم، هم اونو خریداری کرده ام،
اونیکه نیاز به پشتیبانی مایکروسافت داره اونو میخره، کسیم که نه از همون نسخه های اینترنتی استفاده میکند؟!
فکر میکنی مایکروسافت اگه میخواست همه این نسخه های غیر قانونی را نمیتونست جمع کند و برخورد داشته
باشد؟ نه علت این است که اون نیازی به اینکار ندارد و این روش حتی باعث جذب شدن مشتریان است، توصیه
میکنم بگردی تا بفهمی گروهی که AutoPatcher را ارائه میدهند به کجا متصل استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این از مسئله پول.
اگر بخواهیم روی اندیشه شما فکر کنیم که اگه قرار باشد کسی OS خریداری نماید همه باید برن SuSe بردارن
چون 120 دلار در میاد، یا اصلا برن Mandra را وردارن که بیش از 2500 برنامه کاربردی رو خودش دارد و قیمتشم
حدود 96 تا 110 دلار استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه علت چیز دیگه ایی است، ویندوز ویستا برای کاربران ساده بعد از مک ساده ترین محیط را به ارمغان آورده است
و کسی هم شما را مجبور نکرده نسخه Ultimate نصب کنی میتونی نسخه های غیر تجاری ویستا را نصب کنید تا
ارزانتر باشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مسائل را شخصی بررسی نمیکنم، بلکه شما دارید با اندیشه خود قضاوت میکنید.
حالا امثال شما که دوست ندارن با تکنولوژی همراه باشند، ما مشکلی نداریم، تنها میگوییم دیگران را هم گمراه
نکنند و بگذارند حداقل بقیه تجربه کنند، همین جدال را موقع آمدن XP تا 2 سال داشتیم و هزارجور روضه نبود که
نخواندند ( آخه میگن نادان از دانا شدن بقیه میترسه چون خودش چیزی بلد نبید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی که با تکنولوژی روز حرکت نکند، بعد از 2 تا 3 سال یه مرتبه میبینه بجای اینکه حداقل در اواسط رسیدن به
قله باشه هنوز تو دامنه کوه است.
در آخر هم ببینم اصلا اسم قفلی به نام HexaLock بگوشت رسیده؟ اصلا میدونی چطوری کار میکنه؟
اصلا تو عمرت قفل نوشتی؟ اصلا ببینم چقدر ساختار PE را میشناسی، اصلا IL چیست؟ و مربوط به کدام دسته؟
زمانیکه شما هنوز نمیدونستین کرک، وارز چیه ما تو گروه های ExeTools، TSRh برنامه هایی چون Crocodile Clips
کرک کردیم، که بعد از 1 سال و نیم وقتی نسخه 6.01 اومد، کیجن نسخه 5.0.4 را ریلیز کردیم.
برنامه هایی را کرک کردیم که نه شنیده ایی و نه تصورش برایت ممکن استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز ما همه در اینجا جمع شده ایم تا درکنار هم محیطی شاد داشته باشیم، به دانش هم اضافه کنیم
نه اینکه بخواهیم با تعصب دیگران را هم گمراه کنیم و با شیوه های بدی چون شیوه شما که بطبع پاسخ من نیز
به شیوه خود شما بود، به تبادل اطلاعات بپردازیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از همه دوستان بشخصه معضرت میخوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks