آقا شما چندتا برنامه کرک نام ببر ببینم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در ضمن چیز جالبی رو اشاره کردید کسی نمیگه ویستا امکاناتش کمه ولی همه مثل شما بیکار نیستن بشینن دل و روده ویندوز رو بریزن بیرون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعلاوه آیا شما از 100 امکانات ویندوز استفاده میکنید ؟ آیا به این فکر کردید هرکس برای چکاری ویندوز رو استفاده میکنه بعضی مواقع خوبه آدم واقع بین باشه
به نظر من شما اصلا نظرهاتون درست نیست چرا چون میرید ویستا رو میخرید 2 هزار تومان میاین نصب میکنید آیا
اگر بخواهید 260 دلار برای یک ویندوز بدید بازهم ویستا رو ترجیح میدید ؟
اگر بخوای همه جوانب رو در نظر بگیریم به نتیجه ای درست و حسابی نمیرسم
بعد بحث سر این موضوع نه برای من سود داره و نه برای شما این وسط فقط ماکروسافت لذت میبره
در ضمن اگر خیلی ویستا رو دوست دارید برید نسخه اصلی رو بخرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما کلیه مباحث رو شخصی برسی میکنید ولی من کلی میگم و فقط ایران رو شامل نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو هم فراموش نکن کسی به خودش میگه کرکر که حداقل 100 نرم افزار پرکاربرد دنیا رو کرک کرده باشه نه ...
در کل موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks