برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چه داستان خنده داری داری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از شما بوده که نتونستی پاک کنی برنامرو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از چیزه دیگه ای بوده که ویستا پرتت میکرده بیرون .شاید درایور کارتت جدید نبوده و کرایسیس هم خوشش نمیامده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من که کرایسیسو تا آخر با ویستا رفتم !
xxxx که این حرف رو بهت زده چیزی بارش نبوده !!!! من الان دارم با اون مادربرد کار میکنم هر بلایی هم سرش در آوردم ولی مشکلی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تخم شتر مرغیه !!! آخه کسی که به اون بنچر اهمیت نمیده همه برای تست مجموعه ی 3D Mark رو انتخاب میکنند و ...... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مایکروسافت به خاطر چیزه دیگه ای رفت سراغ ویندوز 7 ! سای کن سطح اطلاعاتتو بالا ببری بعد حرف بزنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من گفتم از اون اول این تاپیک ارزش نداره و آخرش هم ختم به خیر نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks