من فکر می کنم اگه هر کدوممون یه ویستا آپ شو داشته باشیم دیدمون به ویستا کمی بهتر کی شه و زودتر می ریم سراغش...قبلاً هم گفتم هنوز بعضی نرم افزارها هست که ناسازگاری داره با این ویندوز!!!!که تقصیر اینا نیست دیگه تقصیر اونایی که اونارو می نویسن و با ویستا ریلیز نمی کنن...
من اون جوری که همگاه می دونن بعد از ناکامی بلند مدتی که هنوز دچارشم و مینم بعد از یک ماه خریداری به دستم نرسیده بازگشتم به سیستم قبلی خودم!!!!که مشخصاتش این تیپی :
CPU:intel p4 630,3gh
ram:512mg!!!!!!!!!!!!!!!!
graphic:6200 geforce!!!
یه بار رفتم سراغ این ادولیزور ویستا دقیقاً حس کردم می خواد فحش بده و بگه بچه پر رو تو با این وضع رمت چی جوری تونستی اصلاً سیستمت ر با من چک کنی اما از اعتماد به نفس بالای من و این که دیگه بعد از نیومدن اون مرحوم(مین عزیزم از گارانتی تا به حال) اومدم و گفتم جهنم چیزی که دیگه اهمیت نداره ویستا رو نصب کنیم فوقش کار نمی کنه ما هم که کاری مداریم....نصب کردم....باور کنید دوستان با ایکس پی در زمینه ی سرعت زیاد تفاوت نکرد در صورتی که من خودم انتظار داشتم اصلاًکار نکنه....من ویستا رو واقعاً قبول دارم و به خاطر محیطی که ایجاد کرن واقعاً دوسش دارم چون یه حالت غیر قب=ابل انعطافی رو که با ایک پی روبه رو بودیم رو برداتشه و انگار ویندوز زنده شده...
شیاد پر چونگی کردم اما من بازم تأکید می کنم فقط ویستا...(تاز شما ها ندیدین من با پچه ژان گولر بازی هایی اومدم درایور قطعاتم رو نصب کردم رو ویستا...)....امتحانش کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ....