نظر ها شخصی هست و کاربردی نداره !!!
و به کارهایی که شخص انجام میده مربوطه !
پس ارزش نداره این تاپیک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نظر ها شخصی هست و کاربردی نداره !!!
و به کارهایی که شخص انجام میده مربوطه !
پس ارزش نداره این تاپیک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم این که بتونیم با دلیل بگیم فلان محصول از فلان شرکت خوب جوابداده بهترین کاربد رو داشته...چرا می گی نداره؟؟؟من به شخصه الآن تو کیفم حدود 6 7 تا ویندوز ایکس پی دارم که از هیچ کدوم به اندازه ی امپرور راضی نبودم اگه یی از اول می گفت اینو بگیر من نمیرفتم 6 تا دیگه بگیرم.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (24-10-08)
کاربر شهرسختافزار
حرف شما صحیح برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rohham66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من هیچ ویندوزی رو توی ایران قبول ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون ویندوز رو از سایت ماکروسافت میگیرم و کاملا هم سالم و دستکاری نشده هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط کرکش میکنم همین !
و پول هم نمیدم پای این کپی رایت ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (24-10-08), Rohham (24-10-08)
کاربر شهرسختافزار
الآن حق دارییییییییییییییی....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قضیه فرق کرد دیگه....منم بودم خوشم نمی یومد...!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (24-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله جانم...شخصی هست...
من هم سر ضرر های شخصی که از ویستا دیدم قبولش ندارم...
اولا تا حالا بارها پیش اومده که نرم افزاری رو نصب کنم ولی نتونم uninstal کنم...بخصوص بازی ها با پک TY...
دوما وقتی کرایسس رو روی Vista اجرا کردم روی گرافیک ماکزیمم 30 ثانیه بعد از بازی خارج میشد ولی با XP نه!
سوما شما خندت نمیگیره اگه 4GB رم داشته باشی و بعد برای نصب ویستا بگن از رم 2GB رو دربیار...ویندوز که نصب شد دوباره 2GB رو بذار!
چهارما سیستم امتیاز دهی و شناختن سخت افزارشم که خود قبول داری تخم مرغیه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پنجما همه دنیا دارن میگن ویستا آشغاله...توی همین سایت خوندم که فقط حدود 10-15 در صد شرکتها ویستا رو تهیه کردند بقیه به کارشون با XP ادامه دادن سر همین افتضاح ویستا هم مایکروسافت به سرعت رفت سراغ ویندوز 7 باز شما میگید خوبه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (24-10-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چه داستان خنده داری داری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از شما بوده که نتونستی پاک کنی برنامرو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از چیزه دیگه ای بوده که ویستا پرتت میکرده بیرون .شاید درایور کارتت جدید نبوده و کرایسیس هم خوشش نمیامده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من که کرایسیسو تا آخر با ویستا رفتم !
xxxx که این حرف رو بهت زده چیزی بارش نبوده !!!! من الان دارم با اون مادربرد کار میکنم هر بلایی هم سرش در آوردم ولی مشکلی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تخم شتر مرغیه !!! آخه کسی که به اون بنچر اهمیت نمیده همه برای تست مجموعه ی 3D Mark رو انتخاب میکنند و ...... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مایکروسافت به خاطر چیزه دیگه ای رفت سراغ ویندوز 7 ! سای کن سطح اطلاعاتتو بالا ببری بعد حرف بزنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من گفتم از اون اول این تاپیک ارزش نداره و آخرش هم ختم به خیر نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (24-10-08), G E N E R A L ™ (25-10-08), yemojud (24-10-08)
|
|
یادم باشه وقتی اومدی بدم دست خودت ببینم چطوری پاک میکنی پروفسور!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهم نیست از چی بوده...مهم اینه که تو ویستا پیش میامده و توی XP نه!در ضمن من دارم از Very High با AntiAlising 16XQ حرف میزنم...نه چیزی که 9600GT میکشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ها...ها...هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دیگه آخرش بود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون آقا Administrator سایت اسوس بود...حتما شما مادربردهای اسوس رو بیشتر از ایشون میشناسید...در ضمن من فقط به اون طریق تونستم ویستا نصب کنم...بازم میگی xxx گفته؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالاخره به چهارتا بزمجه که رو میده...طرف با همین امتیازای تخم کفتری هو انداخته که سیستم من پرفشیوناله!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دکتر جان میشه بفرمایید دلیلش چی بوده...حتما شرکتها هم به همون دلیل از ویستا استقبال نکردند!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks