پاسخ: از ويندوز خسته شدهايد؟
نقل قول:
آره بهشت برنامه نویسا الان تو راهه :1. (38): ( Visual Studio 2010 ) .. البته زیاد به لینوکس نمیشه بهش گفت بهشت :wink: ... ولی خیلی بهتر از این ویندوزه که حالا 1000 بار نصب کردم همیشه مشکلی داشته ( الانم که مشکل هنگ Explorer.exe موقع لود رو داره )
دلیلشم همونی که گفتمه .. سعید جان این برنامه wain با درایور ها مشکلی نداره ؟ یعنی میشه همه نرم افزارها و درایورهارو بدون دردسر نصب کرد ؟
سلام
از لحاظ درایور به حز مودم دیال آپ که یکم اذیت میکنه بقیه درایور ها اکثرا خود به خود نصب میشن و نیاز به نصب ندارن
نرم افزار Wine در اصل یک امولاتر برای فایل های exe هستش که بعضی از فایل های exe رو اجرا میکنه
خود من Call of Duty 4 رو باهاش اجرا کردم :1. (38): ولی تضمینی نیست که همه فایل ها رو اجرا کنه
نقل قول:
سلام
از لحاظ درایور به حز مودم دیال آپ که یکم اذیت میکنه بقیه درایور ها اکثرا خود به خود نصب میشن و نیاز به نصب ندارن
نرم افزار Wine در اصل یک امولاتر برای فایل های exe هستش که بعضی از فایل های exe رو اجرا میکنه
خود من Call of Duty 4 رو باهاش اجرا کردم :1. (38): ولی تضمینی نیست که همه فایل ها رو اجرا کنه
سلام برادر اردلان تا اونجایی که من می دونم این نرم افزار تغریباً همه نرم افزار های ویندوزی رو اجرا می کنه فقط برای بعضی ها باید یه کمی باهاش ور بری
نقل قول:
سلام برادر اردلان تا اونجایی که من می دونم این نرم افزار تغریباً همه نرم افزار های ویندوزی رو اجرا می کنه فقط برای بعضی ها باید یه کمی باهاش ور بری
اره
اکثرا رو اجرا میکنه
ولی با برنامه هایی که با نت فریم ورک نوشته شدن یکم مشکل داره
در هر صورت اگر شما لینوکسی بشید ترجیح میدید نسخه لینوکسی اون برنامه ها رو داشته باشید تا اینکه اونا رو پورت کنید :1. (38):
اردلان جان من حقیقتاً می خوام برای همیشه از ویندوز و نرم افزار هاش کوچ کنم چون تا همین حالا به اندازه کافی به بیل کیتس بده کار هستم بقیه جای خود دارن میدونم سر پل سرات نمی زاره من یکی رد بشم :1. (38):
این طور پل صراطی وجود نداره ! پس رد می شی :1. (38):
نقل قول:
این طور پل صراطی وجود نداره ! پس رد می شی :1. (38):
چطوری بگو عزیز:love:
کلا مایکروسافت خوب میدونه چیکار کنه .. برنامه ها و فریم ورک هایی که مینویسه روی محصولات خودش ساپورت میشن ..عجبا .. باید ببینیم شرکت های دیگه چیکار میکنن .. ما چاره ای نداریم جز کار با همین ویندوز ..
نقل قول:
کلا مایکروسافت خوب میدونه چیکار کنه .. برنامه ها و فریم ورک هایی که مینویسه روی محصولات خودش ساپورت میشن ..عجبا .. باید ببینیم شرکت های دیگه چیکار میکنن .. ما چاره ای نداریم جز کار با همین ویندوز ..
البته مبین عزیز ویندوز Seven رو باید در نظر داشت !
می گن تغییرات زیادی در لایه های APP اون با Kernel ایجاد شده و خیلی با حال شده :lol:
درسته اما شاید خودت بدونی واسه برنامه نویسا زیاد گرافیکی بودن ویندوز اهمیتی نداره .. من فقط با توجه به نیاز نگاه میکنم .. ویندوز سون هم متاسفانه درایور های اکس پی رو ساپورت نمیکنه .. در ضمن ویندوز سرور 2003 هم نیاد یادمون بره . ویندوزی پرقدرت ، آسان و حرفه ای .. شاید سرور 2003 رو نصب کردم .. گرافیکش مهم نیست
بچه ها ول کنید. ایکس پی قفل شکسته را عشقه!!!:1. (38):