هر چی حسین میگه حتما به صلاح مملکت است :1. (38):نقل قول:
Printable View
هر چی حسین میگه حتما به صلاح مملکت است :1. (38):نقل قول:
برادر به هر روشی که من تست کردم نمیشه این 2 موجود رو در یک هارد نصب کرد یعنی هر کدوم رو دوم نصب کنی اولی میپره حالا میخواد XP باشه یا ویستا یا 7 !!!!نقل قول:
حالا نمیشه دوتاش روی یک هارد باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پس این خرجش از خریدن یک هارد کمتره و چون نیاز به این Xp کمتره من نتیجه گرفتم با 10 تومن خرج میشه موقعه ای که کارت لنگ موند از این استفاده کنی !
( مثلا بازی هویج در مزرعه روی 7 اجرا نمیشه سریع میری با Xp اجراش میکنی :1. (40): )
حسین من بلدم هر دو تا رو روی یک هارد نصب کنم (فرقی نداره واسه کدوم اول نصب بشه ! ) بعد ضفحه Boot رو تنظیم کنم و از هر دو تا استفاده کنم!نقل قول:
میخوای یه تاپیک واسه آموزش این کار بزنم! :wink:
سلام دوستان.برای نصب هر دو اول باید ویندوز نصب بشه بعد گنو لینوکس.چون بوت لودر ویندوز از گنو لینوکس ساپورت نمیکنه ولی بوت لودر لینوکس ویندوز رو ساپورت میکنه.
در ضمن هر دو رو میشه رو یه هارد هم نصب کرد.
دوستانی که نمیخوان برای بلند مدت استفاده کنند و فقط میخوان با محیطش (چه Gnome چه KDE) آشنا بشند میتونند یا به صورت Live(زنده) که نیازی به نصب نداره استفاده کنند یا روی Visual Machine به طور کامل نصبش کنند.
متاسفانه یکی از بزرگ ترین مشکلات همین Boot Loader لینوکس اینه که وقتی لینوکس رو دیگه نمیخوای تنها راهی که برات می مونه حذف کامل اون پارتیشن + برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هست.نقل قول:
واقعا افتضاح ست ....:1. (26):
علی آموزشش رو بزن ببینم چه میکنی ..... :1. (26):
فعلا نیاز به استراحت دارم + نصب ویندوز 7 !نقل قول:
Please Wait ......:1. (21):
دوستان عزیز مشکلی که بیشتر مردم در استفاده از لینوکس دارن اینکه نمی دونن از لینوکس چی می خوان و به خاطر انتخاب نادرست در توضیع در نگاه اول ازش زده میشن اگر برای اولین بار می خواید از لینوکس استفاده کنید بهتره سراغ نسخه های راحت ترش برین مثل اوبونتو که نصبش هم در کنار ویندوز راحت هست
من از Linux هیچ انتظاری ندارم بلکه از OS ی که دارم استفاده می کنم انتظار دارم حالا اون OS میخواد Win Xp ، Win 7 یا Linux باشه!نقل قول:
کلا من Windows رو به خاطر طیف گسترده نرم افزار هاش ترجیح میدم! :yes:
کلا عدم اطلاع نداشتن و مسلط نبودن اکثر دوستان موجب شده که از لینوکس زده بشن ولی اگر مثل همین ویندوز روش مسلط بشید میبینید چقدر قدرتمند هستش
چند نکته رو متذکر بشم :
1- شما در حالت پیشفرض و عادی میتونید اول ویندوز رو نصب کنید و سپس بعدش لینوکس رو نصب کنید بدین صورت هر دو سیستم عامل رو روی منو بوت دارید
2- اگر روی لینوکس ویندوز رو نصب کنید بوت گراب لینوکس پاک میشه که برای برگردوندنش فقط 2 دقیقه وقت نیاز هست که بازم مشکلی نیست
3- علی جان فرمودند ویندوز رو به خاطر طیف گسترده نرم افزار هاش ترجیح میدهند : باید عررض کنم که الان تمام شرکت ها دارن به سمت متن باز پیش میروند و اینطوری نیست که شما بری توی لینوکس و خشک و خالی کار کنی
99% نرم افزارهای ویندوزی اونجا معادل دارن حتی بعضی از نرم افزار هایی که شما توی ویندوز استفاده میکنید لینوکسی هستند ( Kmplayer ....)
نکته بعدی اینه که همه اول یا با لایو شروع میکنن یا با نسخه هایی که منابع آموزشی کمی دارند
برای شروغ پیشنهاد میکنم از اوبونتو شروع کنید و تاکید میکنم هر مشکلی داشتید با سرچ در گوگل میتونید جواب اونو پیدا کنید
اینم انجمن فارسی اوبونتو که اکثر آموزش ها و سوالات اونجا مطرح میشه :
کد:http://forum.ubuntu.ir/