دوست عزيز . کاملا مشخصه که مشکل از نرم افزار Alchol هستش. بهتره آخرين ورژن بدون مشکل اين نرم افزار که فول ورژن هم باشه رو نصب کنيد.
کاربر شهرسختافزار
با سلام
دوستان چند وقت است که هنگام نصب برخي نرم افزارها با ارور زير مواجه مي شوم البته اولين بار هنگام استفاده از يک ايميج توسط alchol120 اين ارور پيش آمد ويندوز را عوض کردم بعد از عوض کردن ويندوز ايميج کار مي کرد ولي در هنگام نصب 50 درصد برنامه هاي مختلف اين ارور بوجود مياد و اجازه نصب نميده ويندوز را اين بار تعمير کردم ولي بازم جواب نداد
اگر کسي بتونه کمک کنه ممنون ميشم
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز . کاملا مشخصه که مشکل از نرم افزار Alchol هستش. بهتره آخرين ورژن بدون مشکل اين نرم افزار که فول ورژن هم باشه رو نصب کنيد.
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.ramehr.com/archives/1289
کاربر شهرسختافزار
با تشکر
من تازه ديروز قبل از جواب شما نسخه جديد الکل را دانلود کردم و هنوز نصب نکردم اما مي خواستم بدونم تفاوت نسخه black edition با نسخه هاي قبلي در چيست چون حجم اين نسخه هم بالاتره . و حالا اون نسخه رو حذف کنم ببينم مشکلم حل ميشه يا نه ؟
با تشکر
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
انشاء الله که حل بشه.
کاربر شهرسختافزار
سلام
رضا جان مشكل حل نشد من نرم افزار الكل قبلي رو پاك كردم و نرم افزار الكل جديد يعني نسخه اي كه دوستمون جواد ادرس دادند نصب كردم ولي باز هم هنگام نصب برنامه اي مثل بابيلون 8 و يا چند برنامه ديگه كه امتحان كردم اين ارور نمايش داده مي شود البته بايد بگم من اين ارور رو روي دو تا سيستم ديگه هم داشتم كه روي آنها اصلا الكل نصب نبود فكر نمي كنم اين ارور ربطي به اين نرم افزار داشته باشد البته در دوسيستم ديگه من نرم افزار بابيلون 8 را از روي فلش مي خواستم نصب كنم ودر يك سيستم هم هنگام اجراي يك نرم افزار پرتابل اين ارور بوجود آمد البته اين دو نرم افزار را بر روي چند سيستم نصب كردم و خودشون مشكل ندارند
Comodo Internet Security
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلام کیوان جان .
برای برطرف شدن مشکل به Add or Remove Programs رفته و تیک Show Updates رو بزنید . (گوشه بالا سمت راست) Security Update for Windows XP رو در لیست پیدا کنید و اون رو Remove کنید و سیستم رو ریست کنید . در صورت بر طرف نشدن مشکل از یک ورژن (CD) دیگه از ویندوز استفاده کنید و یا آخرین آپدیت آمنیتی برای ویندوز XP رو از مایکروسافت دریافت کنید .
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
K1LOU (18-06-09)
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشکر
باشه امروز بعد الظهر امتحان مي کنم نمي دونم شايد مشکل اين باشه چون اين ويندوز سرويس پک 3 و نسخه نهايي و به گفته سايت ارتباط گستر پرشيا اورجينال و داراي قابليت ابديت از مايکروسافت است و من اونو روي چند سيستم نصب کردم
در هر حال ممنونم
باي
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
با سلام اميد جان
من ويندوزم آخرين ورزن ناد 32 همراه با آخرين ابديتها را دارد و فلشي که به آن ميزنم در چند کامپيوتر ديگر هم استفاده مي کنم اما در انتي ويروسهاي انها هم نشاني از ويروس نيست در مورد خرابي ويندوز يک با ويندوز را عوض کردم وبراي بار دوم آنرا تعمير کردم
فقط بايد بگويم ابتدا اين ارور در زمان استفاده از يک ايميج که مربوط به يک کتاب الکترونيکي بود و من انرا مطالعه مي کردم بوجود امد بطوري که در ايميج پس زمينه کتاب که فايل pdf بود معلوم بود (در واقع گوشه هاي آن که رنگي بودند معلوم مي شدو ديگر قابل استفاده و خواندن نبود ) و بعد از ان ديگر بر روي نصب نرم افزارهاي ديگر هم شروع شد و بعد از تعويض ويندوز مشکل ايميج و خواندن ان حل شد البته فکر کنم با acrobat reader 9 باز نشد و با نصب foxit مشکل حل شد اما براي برخي نرم افزارها خير
باز هم تشکر مي کنم
Comodo Internet Security
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks