سلام:

من یک ویندوز 7 64 بیتی داشتم که سه سال بود استفاده میکردم تا اینکه دو روز پیش خواستم با نرمافزار پارتیشن بندی یک درایو از جنیس پریمیر رو با درایو سی اضافه کنم در واقع دو تا درایو از نوع پریمیر داشتم خواستم اونم اضافه کنم به درایو سی ولی فکر کنم توی نسبت دادن فضاها یک اشتباهی کردم بعد از بوت شدن سیستم بالا نیومد. هم اینکه من سه سال پیش که هارد و مادربوردم رو عوض کردم توی درایوها یک درایو دیگه به اسم system reserved درست شده که قبلا توی لیست درایوها دیده نمیشد ولی الان ویندوز نصب کردم اینم دیده میشه و اسم جی داره فکر کنم اون روز داشتم به درایوها اسم میدادم اشتباهی به اینم اسم دادم.

الان مشکلم اینه ویندوز جدید رو با فرمت کردن photo_2019-11-28_01-17-36.jpgphoto_2019-11-28_01-17-44.jpgدرایو سی نصب کردم ولی موقع بوت سیستم اسم ویندوز قبلی هم میاد حتی بایوسم اپدیت کردم درست نشد و جالب اینکه با اسم ویندوز جدید بالا نمیاد ولی با اسم ویندوز قدمیمی که عوضش کرده بودم به سامسونگ بالا میاد ولی خواستم حالت سلف ویندوز رو بالا بیارو نشد چون میره حالت ویندوز جدید که با اونم بالا نمیاد مشکل چیه؟چرا درایو سی رو فرمت هم میکنم اسم ویندوزهای قبلی از بین نمیره؟