سلام بر تمام بکس Pcnetwork.ir
ببخشید من نسخه سرور ابونتو رو نصب کردم و دیدم که Text Base هست می خواستم ببینم که واقعآ اینطوریه یا مشکل در شناخت کارت گرافیک هستش.
کاربر شهرسختافزار
سلام بر تمام بکس Pcnetwork.ir
ببخشید من نسخه سرور ابونتو رو نصب کردم و دیدم که Text Base هست می خواستم ببینم که واقعآ اینطوریه یا مشکل در شناخت کارت گرافیک هستش.
|
|
اوبونتو سرور تکست بیس هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Saeed-Milan (07-02-10)
کاربر شهرسختافزار
همه نسخه های سرور منبع باز Text base هستن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکسی جواب رو داره لطف کنه
همه رو که نمیدونم ولی اکثرشون text base هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته نصب محیط گرافیکی روی سرور اوبونتو کار آسونیه
مثلا اگر میخواهی محیط گنوم رو روی سرور نصب کنی مینویسی
sudo apt-get install ubuntu-desktop
یا برای محیط kde مینویسی
sudo apt-get install kubuntu-desktop
البته دقت داشته باش که این کار باعث میشه حدود 300 مگ پکیج ار اینترنت دانلود بشه
اگر اینترنت قوی نداری میتونی dvd های مخازن رو تهیه کنی ( یا اوبونتو دسکتاپ نسخه آلترنیت ) و از روی اون نصب کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (09-02-10), Saeed-Milan (09-02-10), Xtreme (09-02-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون دوست من كمكت عالي بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (09-02-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks