سلام خدمت دوستان عزیز.
چگونه میتونم آیکون منوی استارت رو به ویندوز 8 استفاده کنم؟
ویندوز من اینجوریه:
فایل پیوست 23211
میخوام اینجوری بشه:
Windows-8.1-update-2014-1.jpg
چگونه میتونم آیکون منوی استارت رو به ویندوز 8 استفاده کنم؟
ویندوز من اینجوریه:
فایل پیوست 23211
میخوام اینجوری بشه:
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hoosha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PHP Code:
https://www.howtogeek.com/107711/how-to-get-the-classic-start-menu-back-in-windows-8
دوست عزیز فکر میکنم منظورم رو بد رسوندم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اون آیکون ویندوز (پنجره) رو میخوام که توی ویندوز 8.1 هست ولی توی ویندوز 8 نیست.
استارت منو اهمیتی نداره.
آخرین ویرایش توسط Hoosha در تاریخ 04-02-20 انجام شده است
این راه فقط برای اضافه کردن استارت منو هست . حالا این ایکون رو داشته باشه یا نشه مسئله مهمی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hoosha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز در واقع مسئله من همون ایکون هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راهی نیست پس؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hoosha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر .........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks