شرکت تحقيقاتي IDC در گزارشي جديد اعلام کرد، ويندوز 7 آخرين به‌روزرساني بزرگ پلتفورم ويندوز براي رايانه‌هاي روميزي محسوب مي‌شود و اين جريان نشان مي‌دهد که رايانه‌هاي روميزي ديگر مرکز تحولات دنياي کاربران معمولي و خانگي محسوب نمي‌شوند.
"ال گيلن"(Al Gillen) که در جريان پيش‌بيني‌هاي پايان سال شرکت IDC حضور داشت، توضيح داد: «ما معتقديم که ويندوز 7 مهم‌ترين نشانه و سرحد در حوزه رايانه‌هاي شخصي محسوب مي‌شود. ما بر اين باوريم که ويندوز 7 آخرين به‌روزرساني بزرگ در محيط کاربري ويندوز است و عمر آن را براي يک دهه آتي پيش‌بيني مي‌کنيم».

گيلن اظهار داشت که چرخه استفاده از ويندوز 7 و جايگزيني آن با نسخه‌هاي قبلي سيستم‌عامل ويندوز طي 5 تا 7 سال آينده به طول خواهد انجاميد. او گفت: «در طول چرخه مذکور اين صنعت با برخي دگرگوني‌ها مواجه خواهد شد و من با تاکيد فراوان اعلام مي‌کنم که نسخه آتي ويندوز نسبت به نسخه کنوني آن تمرکز کمتري بر رايانه‌هاي شخصي خواهد داشت».

در اين ميان بايد توجه داشت که گيلن در توضيحات خود پايان عمر سيستم‌عامل ويندوز را پيش‌بيني نکرده است. در حقيقت او اعلام کرده که ويندوز 7 يک محصول قابل‌ملاحظه محسوب مي‌شود و موفقيتي بزرگ براي شرکت مايکروسافت به‌حساب مي‌آيد.

او در ادامه صحبت‌هاي خود افزود: «من بر اين باورم که ويندوز 7 موفقيت بزرگي را از آن خود خواهد کرد. مشکلي که در اين زمينه وجود دارد اين است که اين سيستم‌عامل در بازاري براي رسيدن به موفقيت بزرگ حرکت مي‌کند که کاربران ديگر اين مدل را ترجيح نمي‌دهند».




منبع: http://www.techworld.com



systemgroup