سلام :

من همیشه به محض نصب یک ویندوز ، ارور ریپورت رو غیر فعال می کنم ...
توجه داشته باشید که ارور ریپورت در اصل برای گزارش خطا های پیش آمده در ویندوز به Microsoft است ...
من فکر می کنم سیستم شما ویروس دارد و احتمالا از سری ویروس هایی است که رو فیال های EXE می
نشیند و باعث اختلال در اجرای نرم افزار یا فیال های اجرایی می شود و در نهایت باعث تخریب روز به روز ویندوز
می شود ...
بدترین نمونه ای که من تجربه کردم : ویروس W32/Jeefo بوده که در کمتر از دو روز ویندوز رو نابود می کنه !
به سرعت روی فایل explorer.exe می نشیند و با هر بار وارد شدن به ویندوز یک بار اجرا می شود و بقولی خیلی خطرناکه !!!

شما بهتره با ناد32 که آپ دیت شده یک اسکنی بنمایید سیستم را ...
یا این فایل آنتی ویروس رو از این لینک دریافت کنید و سیستم رو باهاش اسکن نمایید ... ( تحت ویندوز)
آنتی ویروس ایمن ، آنتی ویروسی قدرتمند سیمرغ ساخت ایرانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.imenantivirus.com/dwnloadf/dwnloadf.htm
فکر نمیکنم ویروس باشه،چون من همیشه نود اپدیت روی سیستم دارم،دو سه باری اینطوری شده،سرچم میکنم چیزی پیدا نمیشه،در ضمن فقط بعضی برنامه های خاص غیرفعال میشن،نه کل فایل های exe ،ایکن نرم افزارها هم تغییر پیدا نمیکنه فقط وقتی کلیک میکنم اجرا نمیشن،اونی که شما میگی تمام برنامه ها رو خراب میکنه،ایکنشم تغییر میده