بله از سافت 98 دانلود کردم ولی توی reddit چیزهای بدی نوشته بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این ابزار جدید رو بخوبی متوجه نشدم ولی فکر کنم همون چیزیه که میخوایم!
من ویندوزم رو به همین صورت ارتقا دادم که در خصوصی فرستادید یعنی از 10 بعد از چندین سال به 11 با حفظ برنامه ها اپگرید کردم
ولی خب سیستم قبلی amd و این یکی intel هست و در واقع میخواستم بدلیل یک مشکل یک ویندوز کلین نصب کنم
بطور مثال برنامه zinstall ادعا میکنه که شما کلین نصب کنید ما تمام تنظیمات برنامه ویندوز قبلی رو برمیگردونیم:
البته هنوز تست نکردم و فکر کردم شاید در این زمینه برنامه بهتری وجود داشته باشهPHP Code:
https://www.youtube.com/watch?v=JU1nhB5zHYE
مشکلی هم که بهش خوردم مربوط به اسلیپ هست وقتی من در قسمت پاور اسکرین قسمت خاموش شدن مانیتور رو روی never بذارم سیستم به هیچ عنوان به حالت اسلیپ نمیره ولی وقتی بذارم میره (حالا اینکه چرا به روشن بودن مانیتورها نیاز دارم یک بحث دیگه است)
در مادربرد قبلی که ویندوز 10 داشت این مشکل رو نداشتم
مشکل بعدی هم مربوط به بیدار شدن سیستمه که با هیچ دکمه ای از موس و کیبورد بیدار نمیشه (فقط با دکمه پاور کیس بیدار میشه) ولی در ویندوز و مین قبلی میشد هم با موس و هم با کیبورد بیدار میشد
بنابراین فکر کردم شاید درایورهای مادربرد ایسوس با ام اس ای تداخل ایجاد کردند و نیازه که ویندوز کلین نصب کنم!
Bookmarks