سلام
یک عکس از بلو اسکرین بفرست و دیگه سیستم رو روشن نکن
سلام
من داشتم با ویندوز 11 خیلی سالم و سرحال کار میکردم که یکدفعه یک پیغام خطا مربوط به لود نشدن یک درایور اومد بالا، گوگل کرومم دیگه هیچ سایتی رو باز نکرد به قسمت لن رفتم و پروکسی هارو چک کردم هیچ تیکی نداشت
ویندوز رو ریست کردم یک اپدیت خیلی سنگین اجرا شد و ویندوز بعد از یک ساعت اومد بالا اما همچنان کروم و بریو هیچ سایتی رو باز نمیکردند اپرا و ادج باز میکنند
ام اس ای سنتر اومد بالا و من تمام درایورهارو از طریق برنامه ام اس ای سنتر اپدیت کردم
حالا همه چیز به هم ریخته ویندوز شات داون نمیشه
ریست نمیشه یک بلو اسکرین میده وقتی بعد از مدت طولانی ریست میشه
به قسمت سیف مود هم نمیره و بلو اسکرین میده
ویندوز نمیتونه ریستور پوینت کنه ارور میده
درایورها برنامه ها خیلی کند حذف میشن یا اصلا حذف نمیشن و هنگ میکنند
ریست نتورک هم انگار انجام نمیشه اصلا
توی یوزر دیگه هم همینطوره
صدا هم ندارم هدستم از کار افتاده
فقط یک چیز رو تست نکردم و اونم go back هست که میگه برگرد به اپدیت قبلی، ترسیدم ویندوزم خراب شه و فایلام از دست بره
Winver 24H2 261002314
MSI Z790 -P WIFI
13400
PATRIOT RAM DDR 5 32
SSD Samsung
الان چندین ساله این ویندوز رو دارم سیو های کروم و برنامه ها و تنظیمات خیلی برام اهمیت داره
آخرین ویرایش توسط lii در تاریخ 23-11-24 انجام شده است
|
سلام
یک عکس از بلو اسکرین بفرست و دیگه سیستم رو روشن نکن
CPU: core i3 12100f
2666 Ram: 2*8 DDR4
Motherboard: Gigabyte H610 S2 H
VGA : RTX 2060 Super 8GB
HDD + SSD + NVme2
Power:600 Green
بلواسکرین موقع ریستارت میاد و کاملا به هم ریخته استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلاخره یک کد شناسایی داره ! تا اون نباشه نمیشه گفت که مشکل از کجاست
CPU: core i3 12100f
2666 Ram: 2*8 DDR4
Motherboard: Gigabyte H610 S2 H
VGA : RTX 2060 Super 8GB
HDD + SSD + NVme2
Power:600 Green
کاملا تصویر بهم ریخته میشه حروف و اعداد قابل خوندن نیستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسپرسکی رو حذف کردم مرورگرها درست شدند
این نشون میده اپدیت ویندوز مشکلش فقط با کسپرسکی بود
الان مشکلات دیگه که گفتم همچنان باقیه و این نشون میده مشکل از نصب درایورهایی است که توسط ام اس ای سنتر نصب کردم
اگه اون درایورهارو نصب نمیکردم الان هیچ مشکلی نداشتم
من فکر میکنم اگر ویندوز رو کلون کنم روی یک دیسک دیگه و سپس بزنم به یک کیس دیگه احتمالا در بوت درایورها غیرفعال بشه و ویندوز به درستی بیاد بالا
یک برنامه کلون دیسک معرفی کنید
با دیسک جنیوس نشد
با برنامه مخصوص سامسونگ هم نشد
5 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 5 میهمان)
Bookmarks