من ویندوزام رو اتوآپدیت هست و مرتب آپدیت میشه و هیچ مشکل کرک کردنم ندارم برای دوستان میزارم اگر نتیجه داد اطلاع بدین که باقی دوستان هم استفاده کنن.windows loader
کاربر شهرسختافزار
من ویندوزام رو اتوآپدیت هست و مرتب آپدیت میشه و هیچ مشکل کرک کردنم ندارم برای دوستان میزارم اگر نتیجه داد اطلاع بدین که باقی دوستان هم استفاده کنن.windows loader
آخرین ویرایش توسط Khornaf در تاریخ 24-06-10 انجام شده است
K1LOU (26-06-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام بهادر جان. من چند وقت پیش خیلی در این مورد جستجو کردم اما بجز یه راه بقیه کامل و جالب نبود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنها راه اینه که شما با یه سیستم که سیستم عاملش ویندوز 7 و Genuine باشه کد آپدیت های مربوطه رو به گوگل بدید، برای مثال بنویسید (download KB980846) که این آپدیت مال تقریبا دو روز پیش ویندوز 7 هست (22/2/2010 ) و بعد وارد لینک وب سایت مایکروسافت بشید. در ضمن حتما هم از مرورگر IE خود ویندوز استفاده کنید. سپس از شما Validate بودن ویندوز رو می خواد که باید روی دکمه Continue کلیک کرده و در صفحه باز شده کمی منتظر بمانید تا IE ازتون بخواد به ActiveX اجازه بدید. با این کار UAC فعال میشه و با تائید آن، بعد از چند ثانیه وارد صفحه اول شده و لینک دانلود رو در اختیار شما میزاره.
همون بار اول هم که این مراحل رو انجام دادید، برای سایر مراحل مستقیما لینک دانلود رو در اختیارتون قرار میده.
موفق باشید.
K1LOU (26-06-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
حسين جان منظورت اينه كه يك سيستم با ويندوز اورجينال بايد پيدا كنيم يا ويندوز يبا كركي كه درمايكروسافت هنوز از كار نيفتاده و به عنوان اصلي ميشناسهتنها راه اینه که شما با یه سیستم که سیستم عاملش ویندوز 7 و Genuine باشه کد آپدیت های مربوطه رو به گوگل بدید
با تشكر
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
سلام. تفاوتی نمی کنه. مهم اینه که ویندوز Genuine باشه. به طور کلی برای دریافت آپدیت ها از سایت مایکروسافت دو راه وجود داره: یا اینکه شما کد ویندوزی رو که خریداری نمودید (یا ویندوزی که به صورت اورجینال روی لپ تاپ نصب هست) به مایکروسافت بدید تا مایکروسافت اجازه دانلود آپدیت مورد نظر رو بهتون بده و یا اینکه اجازه بدید خود مایکروسافت توسط نصب ابزار Validation Tool تشخیص بده ویندوز Genuine هست که این روش برای ویندوز های خریداری نشده (!) کاربرد دارد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس زیر همون قسمتی هست که شما باید انتخاب کنید به چه روشی ویندوز شما چک بشه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (29-06-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks