به نظر من بهتره سرویس پک 1 رو با قیمت 1000 تومان تهیه کنیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تست کردم.کاملا درسته وتمام وصله های الحاقی روشه. چون هر کدومو خواستم نسب کنم نشد.
سرعت کپی وپیست و سرعت ویندوز واقعا به چشم می خوره .و باگهای زیادی که من زیاد بهشون بر می خوردم کاملا بر طرف شده .خصوصا در بازی ها با اخرین درایورهای nvidia بسیار سرعت و کیفیت رو میشه دید.
من به شخصه
در بازی کرایسیس با مشخصات سیستم زیر در 1440.900 بازی رو به صورت کمترین low بازی میکردم.با لودهای طولانی.وخسته کننده.
ولی در سرویس پک 1 به علاوه درایور 174.85 ویستا 64 در normal بدون کوچکترین مشکلی اجرا میشه.و از لود طولانی خبری نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پایان اشاره به این که واقعا اپدیت 700 تا 800 مگا بایتی معقول نیست.و به زحمتش نمی ارزهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط نسب دوباره ویندوز یکم کار دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نوع dvd هم اشاره نکردم که تبلیغات محسوب نشه.ولی اگه دوستان خواستند اونم ذکر میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks