CROSSHAIR (15-04-08)
مايکروسافت فرآيند نصب خودکار سرويس پک 1 روی ويندوز ويستا را آغاز نمود. به اين ترتيب سيستم عامل کاربران حين اتصال به اينترنت به صورت خودکار بروز خواهد شد.
مايکروسافت فرآيند نصب خودکار سرويس پک 1 روی ويندوز ويستا را آغاز نمود. سيستم عامل کاربران حين اتصال به اينترنت به صورت خودکار بروز خواهد شد.
هرچند پيشتر نيز کاربران می توانستند با مراجعه به خدمات Windows Update در اين آدرس ، سرويس پک 1 ويستا را دريافت نمايند ولی مايکروسافت اعلام نموده بود که از نيمه آوريل امسال اين بسته الصاقی به طور خودکار نصب خواهد شد.
شرکتهايی که می خواهند سرويس پک 1 را خودشان، و نه طی فرآيند خودکار، نصب نمايند می توانند توسط ابزاری ويژه و قابل دانلود از اين آدرس ، نصب خودکار سرويس پک را بلوکه نمايند.
رفع مشکلات ويستا در زمينه پايداری و کارايی، پشتيبانی از انواع سخت افزارهای جديد و پشتيبانی از چندين استاندارد يکپارچه سازی از اهداف انتشار Vista Service Pack 1 محسوب می شود.
عصر شبکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CROSSHAIR (15-04-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
به نظر من بهتره سرویس پک 1 رو با قیمت 1000 تومان تهیه کنیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تست کردم.کاملا درسته وتمام وصله های الحاقی روشه. چون هر کدومو خواستم نسب کنم نشد.
سرعت کپی وپیست و سرعت ویندوز واقعا به چشم می خوره .و باگهای زیادی که من زیاد بهشون بر می خوردم کاملا بر طرف شده .خصوصا در بازی ها با اخرین درایورهای nvidia بسیار سرعت و کیفیت رو میشه دید.
من به شخصه
در بازی کرایسیس با مشخصات سیستم زیر در 1440.900 بازی رو به صورت کمترین low بازی میکردم.با لودهای طولانی.وخسته کننده.
ولی در سرویس پک 1 به علاوه درایور 174.85 ویستا 64 در normal بدون کوچکترین مشکلی اجرا میشه.و از لود طولانی خبری نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پایان اشاره به این که واقعا اپدیت 700 تا 800 مگا بایتی معقول نیست.و به زحمتش نمی ارزهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط نسب دوباره ویندوز یکم کار دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نوع dvd هم اشاره نکردم که تبلیغات محسوب نشه.ولی اگه دوستان خواستند اونم ذکر میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
Trance (15-04-08)
من یک کرک خوب برای Service Pack 1 پیدا کردم. ویندوز کاملا Genuine هم میشه!
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Mahdi_Moosavi (15-04-08)
عضو VIP شهرسختافزار
خب لینک بده ، بقیه ملت هم استفاده کنن . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
نه دیگه! اگه بدم دیگه مزه نداره! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
مهدی جان این کرک برو دانلود کن دعا یادت نره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود کرک ویستا سرویس پک یک
Mahdi_Moosavi (30-04-08), Stream (16-04-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks