متاسفانه سواد اینجانب به اندازه سواد شما گرامی که احتمالا عضو برجسته تیم برنامه نویسی ویندوز هستید قابل قیاس نیست
بنده همینقدر بلد بودم که بعد از یه مدت که win7 را نصب کردم دیگه آپدیت نشد و پیغام خطائی بر روی صفحه پدیدار میشد
برنامه اکتیویتور را از روی نت دانلود و اجرا کردم ، بعد از ریستارت ویندوز باز اکتیو شد و مجددا آپدیتها رو از سرور دریافت میکرد
حالا شما استاد گرامی بفرمائید در مورد چه مطلبی باید فکر کنم که شاید عقل ناقصم بتواند در آینده به ماهیت آن پی ببرد ؟
بی نهایت از راهنمائیهای گرانقدر و گهربار شما سپاسگذارم
اکشالی نداره شما ناراحت نشو که چرا آپدیت نشد ! چون احیانا شما قانون کپی رایت رو رعایت نکردید و از ویندوز کپی استفاده کردید ..... !
برنامه اکتیویتور میشه گفت بهش ولی بهتره بگیم کرک ! با این کار شما مایکروسافت رو دور زدید و دیگر قادر به شناسایی شما نبوده که شما از چه نسخه ای استفاده میکنید !
دور از جونت عزیز شاکی شدی ها ؟ :D قزیضه آپدیت نشدن ربطی به RTM بودن نداره به همون دلیل که عرض کردم ربط داره و اینطور نیست که فکر کنید ویندوز ای که رسمی Final اعلام شده و به فروش رسیده این مشکل رو نداره فقط این نسخه که RTM هست نسخه ای هست که قبل از فروش رسمی به دست افرادی میرسه مخصوصا برادران روسی بعد در نت انتشار پیدا میکنه و میرسه به دست ما .. خلاصه ربطی به این چیزا که میگن RTM اصلی نیست و غیره نداره .
خواهشمیکنم مخلص شما هم هستیم ..

Bookmarks