اين درسته كه نسخه RTM بعد از يه مدتي UPDATE نميشه ؟
اين درسته كه نسخه RTM بعد از يه مدتي UPDATE نميشه ؟
|
|
درست بودنش که درسته ، ولی یه برنامه اکتیو کننده داره که دومرتبه راه اندازیش میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط feryfrt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
feryfrt (04-11-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
امیر جان خوب ما رو له کردی ! بی خیال دوست من ، این جا جاش نبودا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تو که می دونه ما سیکل هم نداریم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ای تایپیک منحرف کن !
این موضوع نام و تلفظ میکروسافت و ماکروسافت مثل قضیه تلفظ شورلت و چورولت می مونه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آمریکایی و بقولی لاتین زبان ها هیچ وقت در طول عمرشون چورولت رو شورولت یا شولت ! تلفظ نکرده اند ...
یا ( کی،برد ) رو ( کیبرد ) تلفظ نکرده اند و تلویژن رو تلویزیون تلفظ نکرده اند و الاآخر ...
نمونه بهتر چرا تو زبان فارسی America ، که امریکن خوانده میشه رو آمریکا می خونیم ؟!
این بر می گرده به دستور زبان ما و ورود کلمه های لاتینی که به مرور زمان صافکاری و سیقل پیدا کرده تا راحتر تلفظ بشه
خلاصه میکروسافت یا ماکروسافت چه فرقی به حال من و شما می کنه ؟ اگر یک نسخه رایگان ویندوز 7 رو به من یا شما دادن ، اصلا
هرچی شما خواستید ما تلفظ می کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توجه داشته باشید دیکته این لغت از این قرار است :Microsoft
ولی در کل بی خیال ، اصلا شما درست می گید ما سوادمون آب که نه تبخیر شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
behrouz8 (06-11-09), Overclocker (06-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks