سلام :
من روی سیستمم نسخه 6 (Build 6001: Service Pack 1 ) نصب هست و از زمان انتخاب ویندوز تا نمایش کامل
یوزر ها زمان گرفتم 26 ثانیه شد ...
فکر می کنم ویستا هایی که شما نصب کردید ورژن RTM هست ، نسخه ای نهایی که قبل از فروش مستقیم تو
بازار به شرکت های بنام و سازندگان سخت افزار و نرم افزار ارسال می شود ...
این نسخه در ماه جولای عرضه شده است و نسخه اصلی که برای فروش در بازار تهیه شده در 22 اکتبر ، یعنی
7 روز پیش عرضه شده ( امروز 29 اکتبر ) فکر می کنم تو نمایشگاه جیتکس دبی رو نمایی شد ...
ولی خدا رو شکر این جا ما قانون کپی رایت نداریم وگرنه برای ورژن Ultimate باید 300 تا 350 دلار پول پیاده می شدیم !
من یک CD ویندوز ویستای Home Upgrade اورجینال دارم دیدم قیمتش بالای 250 دلار هست !!! البته ما کف رفتیما !
من هم دنبال خرید ورژن 7600 بودم که با این فرمایشات دوستان دست نگه داشتم ...
به نظرم ویستا آن چنان هم که ازش به نفرت یاد میشه ویندوز بدی نبوده و نیست
بیشتر فکر می کنم بدلیل اینکه ویستا سخت افزار جدید و قوی می خواد زیاد ازش استقبال نشد ...
وگرنه من به شخصه تنها مشکلم با این مودم زولتریکس هست که درایورش رو باید هر روز نصب کنم و اگر
مرکز مخابرات ما پورت آزاد پیدا کنه این مشکل هم رفع میشه و مودم ADSL من هم درایور ویستا داره ...
مشکل رم هم براحتی قابل رفع شدن هست و واقعا ارزش هزینه کردن برای ویستا رو داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم فعلا پای همین ویستا بشینیم بهتره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks