با سلام
ویندوز ام آر تی چیست؟تفاوتش چیست؟و بهتر است یا خیر؟نسبت به غیر ام آر تی
با سلام
ویندوز ام آر تی چیست؟تفاوتش چیست؟و بهتر است یا خیر؟نسبت به غیر ام آر تی
love is beautiful
but
live is important
|
Cyberlife (20-08-14), Morteza.m1371 (15-08-14)
جایی خونده بودم که این ویندوز ام آر تی دارای بدافزارهای جاسوسی است,درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
love is beautiful
but
live is important
این رو نمیشه 100% گفت . ولی دستکاری های انجام شده مشکلات زیادی براش بوجود میارند نمونه اصلیش کندی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (16-08-14), Morteza.m1371 (17-08-14)
آیا ویندوز 8 با 8.1 تفاوتی دارند؟کدام را نصب کنم بهتره؟اگر 8 را نصب کنم مشکلی ندارد؟
love is beautiful
but
live is important
به شخصه 8.1 رو ترجیح میدم . باز میل خودتون هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fz CODER (16-08-14), Morteza.m1371 (15-08-14)
|
خب اگر 8 را نصب کنم پس فرق چشم گیری نمی کند با 8.1؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
love is beautiful
but
live is important
فرق چشمگیری ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hwcpmm (15-08-14), Morteza.m1371 (15-08-14)
یه سری چیزهای جدید تو محیط ویندوز 8.1 عوض میشه فقط همینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hwcpmm (16-08-14)
چگونه می توان فهمید که ویندوزی که نصب شده است , نسخه کامل و بدون نقص می باشد؟
love is beautiful
but
live is important
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks