شرکت نرمافزاري مايکروسافت رقابت سخت و سنگين خود را با ديگر توليدکنندگان نرمافزار آغاز کرد: فروش نسخه بهروز شده Windows 7 به عنوان راهي براي کاهش هزينهها.
به دنبال افزايش انگيزه کاربران براي خريد نتبوکهاي ارزانقيمت با سيستمهاي عامل ويندوز XP يا لينوکس نسبت به سيستمعامل گرانتر ويندوز ويستا که قابليت نصب روي نتبوکها را ندارد، شرکت مايکروسافت در سه ماهه پاياني از سال گذشته ميلادي با کاهش 8 درصدي درآمدهاي خود از فروش سيستمعامل Windows مواجه شد.
شرکت مايکروسافت هماکنون در حال تکميل نسخه آتي سيستمعامل خود موسوم به Windows 7 براي نتبوکها است و احتمال ميرود که اين طرح درآمد از دست رفته از بازار فروش سيستمعامل Windows را به مايکروسافت برگرداند. اين شرکت معتقد است که با متقاعد کردن خريداران نتبوک براي انتخاب سيستمعامل Windows 7 ميتواند يکي از پرسودترين بازارها براي مايکروسافت باشد.
"کريس ليدل"(Chris Liddell) يکي از مديران مايکروسافت در اين باره گفت: «چالش کنوني ما افزايش ميانگين قيمت است.
منبع: http://www.techworld.com
systemgroup
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
بچه ها کسی Windows 7 نصب کرده ؟؟؟
مشکل ویستا رو که نداره ( منظور اکثر سخت افزار ها رو نشناسه و یا با نرم افزار ها نسبتا" قدیمی مشکل داشته باشه )
کاربر شهرسختافزار
واقعیتش مایکروسافت که قول داده هر سخت افزاری که بتونه ویستا رو اجرا کنه ، Seven رو سریع تر اجرا خواهد کرد و هر نرم افزاری که با ویستا سازگاری داشته باشه ، با Seven هم سازگاری خواهد داشت.
به هر حال ارائه نسخه های آزمایشی آن ، نوید بخش سرعت بالاتر در Seven می باشد.
KING (13-03-09)
شرکت ماکروسافت اعلام کرده اشت که ویندوز seven با همه شخت افزارها و نرمافزارها سازکاری ندارد
مثلا نرم افزار های مثل office 2003 . jetaudio نرم افزارهای ورزن پایین با ویندوز seven سازگاری ندارد
و سی پیوهای amd هم که نمیشه با ویندوز seven کار کرد چون ویندوز seven قدرت بالای داره و سی پیو های
intel هم پر قدرت هستند و هم بهتر که ثابت شده کسانی که میخواهند به صورت 24 ساعته از سیستم خود
بهره ببرند از cpu های intel استفاده میکنند چون cpu های amd در کار ثابت کرده که قدرت کافی ندارند و زود هم
داغ میکنند ولی cpu های intel برعکس amd هستند
عضو VIP شهرسختافزار
خدایا از دست این بشر!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط scw برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پست هاش هم بر خلاف قوانین نیست که بخوای درخواست حذفشون رو بدی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وجدانا خودم هم فهمیدی چی گفتی؟ کدام استاد ارجمند این سخنان گوهر بار رو منتشر کرده؟
ما یکی که دیوونه شدیم! پناه می بریم به خدا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
واقعا متاسفم که چنین حرفهایی رو دارم میخونم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط scw برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما شما تا حالا با پردازنده های Atlon X2 کار نکرده اید! که چنین حرفهایی رو می زنید!!
شما دو سیستم Athlon X2 6000 و Core 2 Duo E8400 رو با هم روشن کن ببین کدوم سریع تر وارد ویندوز می شه بعد بیایید اینجا بگید AMD جواب نمیده! نخیر برادر من اتفاقا AMD خیلی خیلی سریع تر از اینتل عمل میکنه!
اینتل فقط قدرت داره (دلیل اینکه اینتل امتیاز بیشتری در بنچ ها میگیره هم همین هست) وگرنه از نظر سرعت AMD نه تنها کم نمیاره حتی از اینتل هم خیلی جلوتره! و کاملا مناسب کسانی است که سیستمی سریع و خوشدست می خواهند.
پس لطفا با اطلاعات قبلی پست بدید که بقیه اعضا رو دچار گمراهی نکنید.
متشکرم!
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
ای بابا این حرف ها رو 10 باره تو 10 تا پست همش داره Copy/Paste میکنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میگم این یه روباته که همش الکی حرف سر هم میکنه چون قبلا هم بهش گفتیم ولی کو گوش شنوا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من موندم ماکروسافت کی این رو گفته که ما نفهمیدیم شاید خودشون هم خبر نداشتن و شما کشف کردید که افیس 2003 نصب نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط scw برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما که نصب کردیم Jet Audio نسخه پنج رو 7 نصب میشه من موندم چطوری شما میگید نصب نمیشه
من همیشه میگم فقط یک صورتک برای ایشون کار برد داره و اونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط scw برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این حرفا رو از کجا اوردی این مززززا نیست که خودم افیس 2003 نصب کردم مثل هلو اجراش کرد حرفت همیشه منبع معتبر داشته باشه بعد بگوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دوست خوبمون حالا یه چیزی گفت ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینقدر گیر ندید بهش حتما" از یه جا کپی کرده و گذاشته اینجا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks