به نظر شخصی من صبر کنید . حداقل 2 ماه دیگه تا مشکلات اصلی نسخه بتا مرتفع بشه بعد نصب کنید .
درود
میخوام ویندوز 10 نصب کنم توصیه ای چیزی دارین
و چه نسخه ای رو نصب کنم ؟ خود مایکروسافت که بیلد 10130 بهم داد اما تو سایت های ایرانی بیلد 10147 واسه دانلود هست
این 10147 غیر رسمیه ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
king 10 (21-06-15), M3RS4D 50062 (22-06-15)
آخهمایکروسافت گفته اونهایی که نسخه Preview نصب کنن میتونن به نسخه اصلی رایگان آپگرید کنن
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
M3RS4D 50062 (22-06-15), Mehrdad.A 88 (21-06-15)
درسته این هم خوبه. دیگه صبرم واسه ویندوز 10 داره تموم میشه. از 8.1 خسته شدم
فقط موندم مایکروسافت که تقریبا 10 رو رایگان کرده چه سودی براش داره
خوب سیاست کاریش قابل پیش بینی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (22-06-15), Mehrdad.A 88 (21-06-15)
|
نصب روی VM هم قبوله ؟ با فقط باید واقعی نصب کنی که موقع انتشار نسخه نهایی لایسنس رایگان بده ؟
Mehrdad.A 88 (23-06-15)
الان یک خبر خوندم که برای اینکه ویندوز اورجینال بمونه باید تو برنامه INSIDER باقی موند و مدام نسخه های آزمایشی رو دریافت کرد
بله خبات جان زحمت خبر رو کشیده بودند . البته تا حالا چندین بار نظرشون رو عوض کردند برادران ارزشی مایکروسافت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (23-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks