سلام
چوری ریست میشه؟ اول صفحه ی ابی میاد یا نه؟ سی پی یو دماش چنده؟
کاربر شهرسختافزار
|
|
سلام
چوری ریست میشه؟ اول صفحه ی ابی میاد یا نه؟ سی پی یو دماش چنده؟
ببین فن های سیستمت همه کار میکنند ؟ مشکله فنی نداری ؟
رم هات اگه 2-3 تا هستند یکیشون رو بزار ، باز اگه شد برش دار دومی رو بزار و...
این تست هارو انجام بده خبر بده
کاربر شهرسختافزار
شما اول بگید ریستتون چه جوریهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aka1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه ناگهانی ریست میشه احتمال زیاد سخت افزاریه (یعنی مثلا ممکنه کامپیوتر شما بیکار باشه ولی یهو ریست شه) و اگه با اجرای برنامه ای ریست میشه و یا در موقع لود ویندوز در جای معینی ریست میشه احتمال زیاد نرم افزاریه
nothing is as it seems
کاربر شهرسختافزار
ممکنه از فیلتر شکن باشه؟ چون یکدفعه restart میکنه و این اتفاق فقط در windows7من افتاده xp هم دارم ولی نشده.
در ضمن گاهی به ندرت پیش میاد که خاموش بشه!!! در جواب دوستمون case من lcdنداره که دماش رو بدونم و در ضمن وقتی restart میکنه خیلی دیر بالا میاد که من مجبور میشم دوباره reset کنم! رمم یکی بیشتر نیست.ممنون از کمکتون
کاربر شهرسختافزار
لازم نیست کیستون LCD داشته باشه تا دما رو چک کنینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aka1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می تونید تز نرم افزار Everest در فسمت sensor دماها رو چک کنید
nothing is as it seems
|
|
کاربر شهرسختافزار
یعنی حتما مربوط به دماست؟؟؟!!! برنامه everest رو باید download کنم؟!
کاربر شهرسختافزار
نه حتما به دما ربطی نداره فقط محض اطلاعتون گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aka1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
کاربر شهرسختافزار
با سلام به احتمال 90 درصد از رمتون هست بايد يه رم ديگه بذارين و دوباره تست كنيد منم اين مشكلو داشتم هيچ كس نفهميد از رمشه تا خودم دست به كار شدمو عوضش كردم و مشكل رفع شد با تشكر
کاربر شهرسختافزار
یعنی این رم بلا استفاده است دیگه
؟!؟!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks