بله . یکی از نسخه های هک شده لئوپارد هست که روی پردازنده های AMD هم نصب میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iman.aghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و البته سریعتر! هر چند امکانات نسبتا خوب و البته جالبی هم به اون اضافه شده که از جمله اونها میشه به Quick Time X اشاره کرد که این نسخه از Quick Time هم اختصاصی فقط روی Mac هست و نسخه PC اون وجود نداره. که یکی از قابلیتهای جالب این نسخه از Quick Time جدا کردن یا بریدن خیلی راحت یک قطعه ویدئو هست. ( مثل همون چیزی که در iPhone 3G-S وجود داره. ) و به دور از اینها هم میتوان به پشتیبانی وسیع تر از سخت افزارها اشاره کرد که بیشتر در مورد سرورها مورد توجه هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته علی جان احتراما باید عرض کنم چنین مدلی که شما ذکر کردید وجود نداره! لپ تاپ های اپل به سه دسته کلی Mac Book و Mac Book Pro و Mac Book Air تقسیم میشوند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در رابطه با سوال اول باید بگم اپل یک سری ویژگی ها و یک سری معایب خاص خودش رو داره که شما با در نظر گرفتن تمام اینها می توانید تصمیم بگیرید. مثلا از مزایای بارز کامپیوتر های اپل می توان به عجین بودن شگفت انگیز سخت افزار و نرم افزار ، سرعت ، امنیت ، راحتی و سهولت استفاده نام برد. شما با داشتن چنین کامپیوتری دیگر به جای اینکه به پرستاری مهربان برای ویندوز خودتون تبدیل بشید و بخواهید همه روزه آنتی ویروس خودتون رو آپدیت کنید و دنبال لایسنس برای اون بگردید یا اینکه با کلی دردسر و با سرعت اینترنت فوق العاده بالا ( ! ) تقریبا هر هفته اقدام به آپدیت ویندوز خودتون کنید و یا هر از چند ماه ویندوزتون رو بدلیل نصب نرم افزار های زیاد و به اصطلاح سنگین شدن ویندوز عوض کنید ، (تازه مدت زمانی که برای تمامی این عملیات به هدر می رود هم در نظر بگیرید)، به دور از تمامی این دردسرها از کار با این سیستم عامل مدرن لذت ببرید....!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اما در مقابل از معایب آن میتوان به 1. گران بودن ، به گونه ای که اگر با همان مشخصات مشابه کامپیوتر های مک بخواهید اقدام به خرید لپ تاپ یا PC نمایید ، تقریبا نصف قیمت پاتون در میاد! 2.از دیگر معایب Mac ها میتوان به عدم پشتیبانی نرم افزار های ویندوزی اشاره کرد. بدین معنی که شما باید قید نرم افزارهای رنگارنگ و بازی های چشم نواز جدید رو که پشت ویترین مغازه ها با قیمت بسیار بسیار پایین ( در ایران ! ) هست رو بزنید. و برای تهیه نرم افزارهای مک حتی اونهایی که در بازار ایران یافت میشه رو با قیمتهای نسبتا بالاتری خریداری کنید.
در رابطه با Mac Book Air هم توصیه من اینه که حتی الامکان از خرید اون بدلیل محدودیت ها و قیمتی که داره صرفه نظر کنید! توصیه من به شما خرید Mac Book یا نهایتا Mac Book Pro هست.
در پی این توضیحات هم بد نیست اضافه کنم که دو محصول معروف دیگر اپل iMac ( من این یکی رو خیلی دوست دارم!!) و Mac Pro و Mac mini می باشند که با کلیک روی هر کدوم می توانید اطلاعات بیشتری دریافت کنید.
در این رابطه اگر توضیحی خواستید یا سولی داشتید ، در خدمتم.
در رابطه با سوال دوم هم باید بگم که بله برای نصب این سیستم عامل روی PC باید فرمت هارد عوض بشه.

Bookmarks