اقا یه سوال دیگه هم دارم . مک را میشه کنار ویندوز نصب کرد و ایا میشه روی پنتیوم4 3.2 نصب کرد.ممنون
اقا یه سوال دیگه هم دارم . مک را میشه کنار ویندوز نصب کرد و ایا میشه روی پنتیوم4 3.2 نصب کرد.ممنون
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مک رو میشه کنار ویندوز نصب کرد ولی بهتره اول کار از نسخه های پچ شده استفاده کنید ، این نسخههائی که اینجا معرفی شد نیاز به پچ شدن دارن و یکم سخت تره
مک بیشتر از اینکه به قدرت cpu گیر داشته باشه به قطعات و چیپستها گیر داره شما اگر مایلید این کار رو انجام بدید لطفا مدل مادربرد و کارت گرافیکتون رو بفرمائید تا چیپستها رو چک کنیم ببینیم مک ساپورتشون میکنه یا خیر
موفق باشید
behrouz8 (21-09-09)
ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعات من
m/b elite group 915p-a2
cpu intel p4 640 3.2ghz 2mb 800mhz
vga 7200gs 128mb with ram 512mb
ram 2gb
hdd 500 samsung
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشبختانه پچ برای کلیه قطعاتتون هست
پیشنهادم برای شروه کار iAtkos 10.5.5 هستش
یکم قدیمیه ولی روی نت دیدم این مدل با مین شما تست شده
از همین پتچر هم میتونید ورژنهای بالاتر بگیرید ۹۹٪ خیلی راحت میتونید نصب کنید
کارت گرافیکتون هم نصب میشه مشکل بخصوصی نداره
البته باید از هسته ودو استفاده کنید
در کل سیستمتون مک کامپتیبل نیست ولی درایورهاش روی نت موجوده
موفق باشید
behrouz8 (21-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks