Farshid (04-06-08), Overclocker (02-07-08), Shahryar (04-06-08)
SSA Super V.I.P
سلام عزیزان .
با این کرک می تونید تمامی نسخه های Windows ویستا شامل Business ، Home Premium ، Home Basic و Ultimate رو فعال سازی کرده و برای همیشه کرک کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز murizaki_2000 روی SP1 هم تست کردن و مثل اینکه کار کرده ، ضمنا بعد از آپدیت شدن ویندوز هم از کار نیفتاده .
دانلود:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:http://rapidshare.com/files/117357456/Vista_Developer_Activation.rar
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 06-06-08 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Farshid (04-06-08), Overclocker (02-07-08), Shahryar (04-06-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
عالی بود ..... ممنون از لطفت !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستي يه سوال : اين نرم افزار ميتونه سرويس پك يك رو هم كرك كنه يا نه ؟؟
آخرین ویرایش توسط murizaki_2000 در تاریخ 31-05-08 انجام شده است
sAsAn.K (30-05-08)
کاربر شهرسختافزار
با سلام مجدد و تشکر فراوان ....
سرویس پک یک هم توسط این کرک فعال شد !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از قبل کرک کرده بودم و نمیتونم با این کرک تست کنم. میتونید تست کنید با آپدیت کردن ویندوز غیر فعال میشه یا نه؟
کاربر شهرسختافزار
تو این چند وقتی که کرک کردم و دارم استفاده می کنم , چندین بار ویندوز آپدیت شده ولی اتفاقی نیفتاده !!! پس فکر نکنم با آپدیت مشکلی داشته باشه ....
sAsAn.K (06-06-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام عزیزان
از زحماتتون ممنون
تا حالا 5و 6 بار این فایل رو دانلود کردم بدون مشکل دانلود میشه
ولی موقعی که میخوام EXTRACT کنمش ایراد میگیره که فایل خرابه
نمیدونم چه کار کنم؟؟
با WINHEX هم چکش کردم تو خطوط ابتداییش خیلی صفر زیاد بود
باز هم از زحماتتون ممنون
|
|
SSA Super V.I.P
چه جوری دانلود می کنید ؟!
همین لینک رو میدید توی Download Manager و دانلودش می کنید ؟!
دوست عزیز شما باید وارد این لینک بشید ، روی دکمه ی Free کلیک کنید و بعد دانلود کنید .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
کاربر شهرسختافزار
من که از این راپید شیر نتونستم دانلود کنم رفتم از بیت لرد دانلود کردم اونم به زور یه نفر پیدا کردم که ازش 1 KB تونستم بگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بالاخره دانلود کردمش بعد از 50 دقیقه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 02-07-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks