همانطور که روزی از 98 و 2000 به xp سوئیچ کردیم . باید کم کم به ویستا سوئیچ کنیم . البته این کارها برای مدتی میتونه سرگرم کنه ما رو به xp .
همانطور که روزی از 98 و 2000 به xp سوئیچ کردیم . باید کم کم به ویستا سوئیچ کنیم . البته این کارها برای مدتی میتونه سرگرم کنه ما رو به xp .
arezab (22-07-14), Olesius (04-11-08), Overclocker (19-08-08)
|
|
SSA Super V.I.P
سوییچ از 98 یا 200 به XP اصلا قابل مقایسه با XP به ویستا نیست ، ویستا اصلا موفق نبود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید منتظر ویندوز 7 باشیم که بلکه بتونیم از XP سوییچ کنیم به ویندوز 7 !
اردلان جان ممنون عزیز .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Ardalan (20-08-08), arezab (22-07-14), green_waves (20-08-08)
کاربر شهرسختافزار
نظر من هم همین هست ویستا فقط برای کاربران مبتدی و همچنین طرفدار زیبایی و بازی سیستم عامل برتری هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
هیچ یک از فایل ها دانلود نمی شوند و خطا می دهند
لطفا بررسی کنید ممنون می شوم
کاربر شهرسختافزار
همه ی لینک های سالمه فقط لینک اولی کار نمیکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط khorasan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
کاربر شهرسختافزار
من یه مشکل دارم با این نرم افزار،ولی ویندوز رو ریستارت میکنم اسکین ویندوز به حالت کلاسیک و بدون اسکین در میاد،فایلهاشم تو استارت اپ دست نزدم،تنظیماتم همش رو دیفالت کردم ولی بازم درست نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks