Computex (29-07-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من ویندوز 7 رو با لینکی که گذاشته بودین دانلود کردم
7600 رو
نصب کردم
الان هم تو همین ویندوزم
اما 4 تا مشکل دارم
1. اول که ویندوز میخواد بالا بیاد 2 تا گزینه بوت داره
اولی earlier version of windows هست و دومی windows 7
میخوام دیگه این لیست نیاد و مستقیم بره تو windows 7 باید چیکار کنم؟
2. ویندوزم با هیچکدوم از کرک هایی که پی 30 دانلود گذاشته بود اکتیو نشد و 30 روزه هست. کرک جدید ندارین؟
3. یکی از درایو هام ناپدید شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 10 تا درایو داشتم الان 9 تاست. لازم به ذکره که بگم من 2 تا هارد دارم یکی ساتا و یکی ide و اون درایوی که ناپدید شده یکی از درایوهای هارد ide بوده. کجا رفته؟ چطوری برگردونمش؟
4. مهمترین مشکلم نشناختن لن هست
مودم adsl با usb وصله به کامپیوترم و از طریق لن کامپیوتر به لن کامپیوتر دوم خونه اینترنت رو به اشتراک میذاشتم
قبل از اینکه adsl رو نصب کنم local area conection مربوط به لن بود
اما وقتی usb مودم adsl رو نصب کردم دیگه کانکشن لن کامپیوترم نیست و نمیاد. چطوری بیارمش؟
مادربوردم giga k8nf-9 هست
همه چیزش هم نصب شده
کارت گرافیکم هم خود ویندوز شناخت و به درایور نیازی نشد
ممنون از راهنماییتون
Computex (29-07-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
نرم افزار EasyCD رو نصب کن و تنظیمات دلخواهت رو انجام بده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید1. اول که ویندوز میخواد بالا بیاد 2 تا گزینه بوت داره
اولی earlier version of windows هست و دومی windows 7
میخوام دیگه این لیست نیاد و مستقیم بره تو windows 7 باید چیکار کنم؟
با خود ویندوز 7 هم میشه ولی من الان رو XP هستم و نمی تونم بتوضیحم!
اینو تو اون تاپیک گفتم! باید دنبال یه کرک معتبر باشی! به سافت گذر یه سر بزن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2. ویندوزم با هیچکدوم از کرک هایی که پی 30 دانلود گذاشته بود اکتیو نشد و 30 روزه هست. کرک جدید ندارین؟
حتما درایوی بوده که ویندوزی دیگه روش نصبه و ویندوز Seven هم به دلیل سیاست هاش دسترسی به اون درایو3. یکی از درایو هام ناپدید شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 10 تا درایو داشتم الان 9 تاست. لازم به ذکره که بگم من 2 تا هارد دارم یکی ساتا و یکی ide و اون درایوی که ناپدید شده یکی از درایوهای هارد ide بوده. کجا رفته؟ چطوری برگردونمش؟
رو بهتون نمیده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا به دلیل عدم سازگاری درایور Lan تون با ویندوز Seven هست! (اگر تو XP چنین مشکلی رو ندارید!)4. مهمترین مشکلم نشناختن لن هست
مودم adsl با usb وصله به کامپیوترم و از طریق لن کامپیوتر به لن کامپیوتر دوم خونه اینترنت رو به اشتراک میذاشتم
قبل از اینکه adsl رو نصب کنم local area conection مربوط به لن بود
اما وقتی usb مودم adsl رو نصب کردم دیگه کانکشن لن کامپیوترم نیست و نمیاد. چطوری بیارمش؟
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (29-07-09), Computex (29-07-09), Nico Belic (31-07-09)
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت شما آقا آرمین! خوشحالم که باز شما رو میبینم! امیدوارم خوب و سلامت باشید! البته در این رابطه باید عرض کنم که با خود ویندوز هم میشه اون گزینه بوت رو پاک کرد. ( قبل از این کار مطمئن بشید که غیر از Seven ویندوز دیگری روی سیستم نصب نیست) برای این کار Start رو زده و در قسمت Search گزینه msconfig را وارد نموده و Enter رو بزنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صفحه باز شده به تب Boot بروید. در اینجا گزینه هایی که هنگام بوت نمایش داده میشوند هست. شما روی همون گزینه earlier version of windows قرار گرفته و Delete را بزنید. با این کار دیگه صفحه ای برای انتخاب بوت ویندوز نخواهید دید.
شما یه نگاهی به قسمت Device Manager بنداز ببین همه قطعات رو ویندوز شناخته یا نه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Computex در تاریخ 29-07-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام
خیلی خیلی ممنون
مشکل درایو و لن حل شد
اون 2 تا دیگه هم قابل حل هستن
فقط الان مشکل اینه که هر کاری میکنم با هر آی پی ای که میدم نمیتونم اینترنت روی کامپیوتر خودم رو روی کامپیوتر دوم به اشتراک بذارم
اینجا روی تنظیمات کارت شبکه و قسمت tcp/ipv4 چه اعدادی باید بدم؟
و روی کامپیوتر دوم که ویندوز xp هست چه اعدادی؟
سلام
شاید جاش نباشه اما سوالمو میپرسم
من از وقتی ویندوز 7 نصب کردم چند تا مشکل دارم اگه حلشون کنید ممنون میشم فردا میرم مشهد دعاتون میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی وقت ها کامپیوتر خاموش نمیشه
بعضی وقتها ریست نمی شه و وقتی میشه مانیتو خاموش میشه دیگه روشن نمیشه
فعلا همین هارو جواب بدید تا بقیه رو بگم.
ram:3gb
cpu:2*3.60 intel
vga:512 8400GS nvidia
ارمین جان ای پی اتوماتیک بذاری بهتر نیست؟
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
اتوماتیک هم جواب نداد
نمیشه کاری کرد؟
ویندوز رو عوض کنم یعنی؟
نرم افزاری نیست که اتوماتیک و راحت این کار رو بکنه؟
کاربر شهرسختافزار
بیخیال ویندوز سون شدم و برگشتم به xp عزیزم :دی
ایول به مرامتون واقعا ایولبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پست مال یک ماه پیشه عجب سریع جواب میدید
نمیدونم چرا هر وقت من سوال می پرسم اینقدر دور جواب میدید یا اصلا جواب نمیدید
یک پست دیگه هم دادم توی یه تاپیک دیگه مال سه ماه پیش اونم بی جوابه و وقتی دوتا پست پشت سر هم میدم که چرا جواب نمیدید شما میگید چرا پشت سر هم پست دادید
حالا مشکلمو میگم شاید یک با مرام پیدا بشه که بعید میدونم
من ویندوز رو دوباره عوض کردم مشکلات مثل خاموش نشدن ویندوز بر طرف شد اما هنوز بعضی وقتها ریست میشه همش در بازی نیست خیلی کم در بازی اتفاق میفته که ریست بشه بیشتر وقتی توی my computer هستم یا بیشتر اینتر نت کسی میدونه باید چکار کنم؟
وقتی هم که ریست میشه اول یک صفحه ی آبی میاد.
تیک اتوماتیک ریست شدن را برداشتم دیگه ریست نمیشه و فقط صفحه آبی میاد و نمیزاره با کامپیوتر کار کنم تا ریست بشه.
واقعا این بار جواب میدید یا باید یک سال دیگه بیام توی این تاپیک بگم سالگرد پست بی جواب.
عضو VIP شهرسختافزار
@ amirpcp30برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
مشکل شما بیش تر به دلیل سخت افزاری هست تا ویندوز!
اگر به FireFox کار می کنی و سیستم Restart میشه با صفحه آبی ! قطعا به دلیل رم هاتون هست.
رم های دیگه رو تست کنید.
در بعضی مادربوردها باید ولتاژ CPU و Ram رو به طور دستی وارد کنید تا اطمینانتون نسبت به عملکرد سیستم بالا بره !
همین دو دقیقه پیش من تو فایرفاکس داشتم کار می کردم که سیستم Restart شد. چون سیستم رو اوکلاک کردم و محیط اینجا هم خیلی گرمه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel C2D E7200 - 2.53GHZ در تابستان میشه 3.6GHZ ! در زمستان 3.8GHZ ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قضیه دو تا CPU چیه؟ منظورتون Dual Core هست ؟
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدcpu:2*3.60 intel
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks