D J V A H I D (29-11-09)
D J V A H I D (29-11-09)
کاربر شهرسختافزار
ممنون،اگر بتونید لینک راپیدشرش رو قرار بدید عالی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nasiban برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
|
|
پست قبلی با فعال کننده ویندوز و سریال نامبر آپدیت شد .
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
Hamid2547 (02-12-09)
SSA Super V.I.P
نظر من اینه :
Windows XP SP3 Untouched
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
دوست عزیز ویندوزی که توی پست قبلی گذاشتم دقیقاً همین ویندوز هست . منظور از Untouched یعنی دست نخورده یا دستکاری نشده هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
Hamid2547 (02-12-09)
کاربر شهرسختافزار
یا اخی، یه موضوعی رو عرض کنم صرفا یک پیشنهاد هست و مایل نیستم مسیر تاپیک شما تغییر کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می تونم بپرسم ساکن کجا هستی؟
ایران؟
تا جایی که همه ما می دونیم این لفظ "اخوی" بازمانده از تهاجم فرهنگ عربی غالب شده به ما ایرانی ها از زمان حمله مغول ها به ایران هست.
فکر نمی کنید لفظ "برادر" خیلی مناسب تر از "اخوی" است؟
شما پدر خودتون رو در منزل "ابو" و مادرتون رو "امی" خطاب می کنی که حالا برادرت رو "اخوی" ؟
دلم برای ایران می سوزه.
آخرین ویرایش توسط Reza_Sadeghi در تاریخ 02-12-09 انجام شده است
nasiban (03-12-09)
کاربر شهرسختافزار
من تهاجم زده ام شما چرا لفظ اخی رو بکار بردید بهتر نبود برادر خطاب میکردیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_Sadeghi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگر اینکه قصد طعنه زدن داشته باشید که آن هم با روحیه بسار لطیفی که شما دارید بعیده چون معلومه اهل فرهنگ هستید
عجب آدم دلسوزی..
معلومه تو جامعه نیستی اگه بودی میدونستی تهاجم فرهنگی یعنی چی؟؟
آخرین ویرایش توسط am2 در تاریخ 03-12-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
کاملا مشخصه این این دوستمون از به کار بردن واژه ی اخوی منظوری نداشتن،کار از بیخ مشکل داره دوست عزیز اینکه بیاییم به خاطر اینکه یکی از یه واژه استفاده کرده بحث راه بندازیم به نظرم یه کم زیاده رویهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اول بذار مشکلات دیگه ی مملکت رو حل کنیم اگر چیزی زیاد اومد میاییم حرص اینو میخوریم چرا کسی جای برادر گفته اخویبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks