درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_p30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس از چند دقیقه این طور میشه؟
کاربر شهرسختافزار
سلام، من رو لپ تاپم نزدیک 6 ماه هست که ویندوز 10 نصبه مشکلی نداشتم تا دو سه هفته پیش که دیدم صدای فن لپ تاپ هی میره بالا که از تو taskmgr متوجه شدم host process for windows tasks هست که cpu رو میبره بالا. هربار هم که end task میکنمش بعد چند دقیقه دوباره شروع به کار میکنه و تا کارش تموم نشه ول کن نیست! همینطوری هم که کار میکنه مصرف رم هم میره بالا (حتی بالای 1 گیگ!!). کسی میدونه این بخاطر چیه و چطوری میشه غیرفعالش کرد؟! البته تو یکی تو تا سایت خارجی گشتم ولی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_p30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس از چند دقیقه این طور میشه؟
Aaron Swartz (11-04-16), mohsen_p30 (10-04-16)
کاربر شهرسختافزار
والا حساب کتابی نداره. بعضی وقتا زود بعضی وقتا دیر. اگه end task کنم که زود دوباره میاد نهایت 5 دقیقه! ولی اگه بزارم کارشو بکنه شاید تا یکی دو ساعت ( و بیشتر!) نیاد . باز دوباره سر و کلش پیدا میشه!
این برنامه را اجرا کنید
Destroy Windows Spying 1.6.0 Final
ببینید وضعیت درست میشه یا نه
Aaron Swartz (11-04-16), DOOM999 (10-04-16), mohsen_p30 (10-04-16), salpc (11-04-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنون ، اطلاع میدم
کاربر شهرسختافزار
دوباره سلام. میخواستم ازتون تشکر کنم بابت معرفی برنامه. خداروشکر فعلا مشکلم برطرف شده!! بازم ممنون . . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Pr0m3en (15-04-16)
|
|
خواهش میکنم . این برنامه خیلی عالی جلوی استفاده مایکروسافت از منابع سیستم میگیره . بهتره بگم معجزه میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_p30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohsen_p30 (13-04-16)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه به سرویس های ویندوز آسیب نمیزنه؟
آخر قبلا شبیه این یه سری برنامه های مترو رو از کار مینداختن
فرستاده شده از Redmi Note 3ِ من با Tapatalk
خیر فقط ارسال فایل به مایکروسافت و اپدیت ها را جلوش رو میگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pr0m3en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
salpc (15-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks