به این شکلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
intoori.png
خوب باید با rufus باید روی uefi and gpt باشه تو rufus و گرنه فلش بوت نمیشه .ایزو ویندوز هم 64 بیت باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به این شکلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
intoori.png
devilcracksman (22-09-16)
|
بله دقیقا به همین صورت انجام دادم فلش رو شناخت ولی انتخابش میکنم میره ویدوز رو بوت میکنه و بالا میاد قسمتی هست که باید یه دکمه فشار بدم تا قسمت نصب ویندوز بیاد اون قسمتو اصلا نمیاره سری میره ویندوز قبلی رو بالا میاره جالب اینجاست که تو قسمت انتخاب درایو برای بوت اومدم دی وی دی درایو رو انتخاب کردم اصلا چیزی داخل دی وی دی درایو نذاشتم ولی خودکار باز رفت لوگو ویندوز رو نشون داد و بالا اومدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از تو بایوس انتخاب کنید و روی فلش بگذارید درست میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نشد بگذارید روی legacy و به صورت legacy نصب کنید
PCI ROM Priority
Legacy ROM
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اینکار رو کردم ولی نمیدونم چرا میپره لوگوی ویندوز رو نشون میده و سیستم عامل بالا میاد
اون قسمتی هست که نوشته boot from usb ...
اینو اصلا نشون نمیده
با فلش دیگه تست کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
devilcracksman (23-09-16)
ببینید برنامه iboot هست که مکینتاش رو از طریق اون نصب میکنن من یبار حدود یک ماه پیش بوتیبلش کردم روی فلش بعد وارد محیط برنامش شدم بعد هم خارج فقط واسه دیدن محیط برنامش بعد یه گزینه الانه به قسمت بوت ویندوز زمانی که f12 رو میزنم اضافه شده به اسم mac os x که بصورت خودکار اضافه شده حالا هم روی 2 نمونه فلش ویندوز رو بوت میکنم ولی زمانی که f12 رو میزنم اصلا شناسایی نمیکنه فلش رو
|
اگر ویندوزت برقراره با این برنامه بوت UEFI را ادیت کن
Manage EFI/UEFI boot options & Manage EFI System Partitions & Fix EFI/UEFI boot issues the easy way!
devilcracksman (23-09-16)
سلام خدا قوت دوستان عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید من دانلودش کردم برنامه رو ولی میگه فقط بر روی سیستم عامل های بر پایه uefi اجرا میشود و این که الان مشکل بنده اینه که بعد اون iboot دیگه فلشمو نمیشناسه و در کل نمیتونم ویندوز رو تعویض کنم راه حلی هست آیا
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks