برد با ارائه توضیحات کتبی به گارانتی ارسال کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ara7394 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برد با ارائه توضیحات کتبی به گارانتی ارسال کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ara7394 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا من مادربرد رو فرستادم گارانتی تست کردن گفتن مشکلی نداره
موندم مشکل چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ara7394 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به اینکه قطعات دیگه تست شده دو حالت داره یا گارانتی کامل تست نکرده یا تست قطعات انجام شده به درستی انجام نشده است .
نکته دیگه ممکنه یک رم سالم باشه ولی روی برد فعلی شما سازگار نباشه .
بایوس اپدیت شد ؟
پیشنهاد میکنم سیستم رو ببرید پیش یک شخص وارد قطعه به قطعه تست کنند .اگر تهران هستید به یکی از فروشگاهای کامپیوتر ایران قطعه به قطع تست کنند .
ara7394 (01-09-20)
من مشکل رو همونجور که گفتید برای گارانتی نوشتم و ارسال کردم ولی گفتن مشکلی نداره ، اینکه کامل تست کردن یا نکردن رو متاسفانه نمیشه فهمید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس هم اپدیت کرد
نه تهران نیستم ولی فکر میکنم باید بیارم تهران، شما میتونید یه فروشگاه قابل اعتماد و حرفه ای معرفی کنید؟
فروشگاه ACC در بازار ایران مراجعه کنید طبقه اول هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ara7394 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ara7394 (01-09-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks