جناب AMD>INTEL جواب این سوال بنده رو ندادیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جناب AMD>INTEL جواب این سوال بنده رو ندادیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
هارد 80 چند وقت کار کرده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شات از وضعیت سلامت
mehdihai (01-03-18)
اگر با نرم افزار خاصی باید شات بگبرم بفرماییدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با hdtuneبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تب سلامت health
و بنچمارک
mehdihai (01-03-18)
.........................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من باشم از این هارد استفاده نمیکنم . اکسس تایمش خیلی بالاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هارد های 80 گیگ عمرشون تموم شده
mehdihai (01-03-18)
|
[
QUOTE=AMD>INTEL;407468]من باشم از این هارد استفاده نمیکنم . اکسس تایمش خیلی بالاست
این هارد های 80 گیگ عمرشون تموم شده[/QUOTE]
خیلی ممنونم از شما. به نظرتون برای نصب ویندوز و نرم افزار از هارد استفاده کنم با ssd ؟ نظرتون رو هر کدوم هست یه مدل تا سقف 250 تومن معرفی کنید ممنونتون میشم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks