شاید با system restore درست بشه.دردسرش هم ازویندوز عوض کردن کمتره.
کاربر شهرسختافزار
وقتی ویندوز رو تازه نصب میکنی پنجره ها یک سایز دیفالت دارن و اگر کاربر بخواد میتونه سایز دلخواه براشون تایین کنه .
پنجره ی دیفالت یک پنجره مربع شکل هست و دلخواه رو به هر اندازه ای که بخواهیم میتونیم بزاریم و با بستن پنجره سایزش Save میشه ! حالا من تا 2 روز پیش میتونستم این کارو بکنم ولی الان هر سایزی که براش تایین میکنم دوباره همون دیفالت باز میشه !!! انگار این حالت Disable شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هز سایزی که میزارم دیگه Save نمیشه !!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا از جایی میشه این خاصیت رو دوباره فعال کرد ؟ یا کاری کرد که دوباره بشه سایز رو Save کرد که پنجره جدید با سایز دلخواهت باز بشه !؟
( اگر ویندوز رو دوباره نصب کنم درست میشه ولی نمیخوام این همه دردسر رو واسه این خاصیت بکشم )
|
|
شاید با system restore درست بشه.دردسرش هم ازویندوز عوض کردن کمتره.
کاربر شهرسختافزار
اونو که من Off کردم + چند دفعه حالمو گرفته دیگه هیچ وقت ازش استفاده نمیکنم + بدجوری هم ازش بدم میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
کاربر شهرسختافزار
بله آقا حسین متاسفانه این هم از اون ایرادات خیلی پیش پا افتاده ی ویستا هست و نه در کامپیوتر شما بلکه تمامی کسانی که از ویستا استفاده می کنند از این موضوع رنج می برند. حتی جالب هست که بدانید در سرویس پک 1 هم این مشکل مرتفع نشده! اما راه حل؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما می تونید با تغییر چند گزینه در رجیستری این مشکل را خودتان حل کنید! برای این کار:
1.ابتدا بر روی دکمه Start کلیک کرده و کلمه regedit رو تایپ کنید.
2. این مسیر را طی کرده : HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\Shell
3. در قسمت خالی صفحه این برگه راست کلیک کرده و با انتخاب New گزینه DWORD (32-bit) Value را انتخاب کرده و نام آن را به BagMRU Size تغییر دهید.
4. سپس با باز کردن آن گزینه Decimal را چک زده و عدد 20000 را برای مقدار آن در نظر بگیرید.
5. بر روی OK کلیک کرده و سیستم خود را Restart کنید.
6. بعد از ورود دوباره به ویندوز دوباره به Folder options رفته و در قسمت View چک کنید که حتما گزینه Remember each folder's view setting فعال باشد.
Overclocker (17-03-09)
کاربر شهرسختافزار
ویندوزم 64 بیت هست ! باید گزینه 64 اش رو انتخاب کنم ؟3. در قسمت خالی صفحه این برگه راست کلیک کرده و با انتخاب New گزینه DWORD (32-bit) Value را انتخاب کرده و نام آن را به BagMRU Size تغییر دهید.
در ضمن این باگ ویستا نیست عزیز ( البته من تا حالا به غیر از خودم ندیدم واسه کسی این جور بشه و باگ حسابش نکردم :دی ) وقتی ویندوز تازه نصب میشه درسته من یک بار بعد از آپدیت برام اینطور شد اینبار که آپ هم نکردم نمیدونم واسه چی اینطور شد وگر نه تا حالا اصلا به این مشکل بر نخورده بودم .
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 17-03-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
آقا من 64 بیت اش رو درست کردم جواب نداد ولی با وجود اینکه ویندوزم 64 بود 32 اش جواب داد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا خیلی لطف کردی ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks