هاردت داینامیک شده باید با برنامه پارتشین بندی دوباره برگردونی به basic
amir2121 (04-06-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
کامپیوتر نو نو هست . هارد هم نو نو هست و تاحالا پارتیشن نشدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی هارد رو وصل کنم به یه کامپیوتری که ویندوز نصبشه توش و بعد این کار رو کنم ؟
برنامه های بوتیبل پارتشین بندی مثل آکرونیسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستم هم قید کن
amir2121 (04-06-17), SajjadKhati (04-06-17)
کاربر شهرسختافزار
هارد 1 ترابایت وسترن wd10purxبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد h61m-lus
رم 8 گیگ ddr3
سی پی یو i 3 3220
دقیقا شما بگید من همون کار رو میکنم
من با یه dvd writer دیگه چک کردم ، ایراد از دی وی دی رایتر نبود
همون هارد داینامیک شده . باید برگرده به بیسیک با برنامه acronis disc directorبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل هارد هم دقیقا این هست :
https://www.digikala.com/Product/DKP...A7%D9%8A%D8%AA
توی معرفیش زده :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کار کردن با برنامش سخت هست ؟
آخرین ویرایش توسط amir2121 در تاریخ 04-06-17 انجام شده است
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks