خوب اگر بخوایم اپدیتهای امنیتی که مایکروسافت برای سون میده رو بگیریم چی کار باید کنیم ؟ من همین الانش بخاطر پروسه svchost که cpu و ram رو به شدت درگیر میکرد مجبور شدم از بخش سرویسها کلا اپدیت ویندوز رو disable کنم.
خوب اگر بخوایم اپدیتهای امنیتی که مایکروسافت برای سون میده رو بگیریم چی کار باید کنیم ؟ من همین الانش بخاطر پروسه svchost که cpu و ram رو به شدت درگیر میکرد مجبور شدم از بخش سرویسها کلا اپدیت ویندوز رو disable کنم.
|
فعلا که مایکروسافت تو آخرین خبرها گفته این آپدیت اجباری ویندوز7و 8.1 به ویندوز10 یک مشکل بود و ما عمدا این کار رو نکردیم و کسی رو مجبور نمی کنیم که به ویندوز10 ارتقا پیدا کنه و شما می تونید تو قسمت دریافت به روز رسانی ارتقا اتومات به ویندوز10 رو رد کنید و از بقیه به روز رسانیها استفاده کنید ولی به نظر من این هم یه نقشه جدیده چون از زمان ارائه ویندوز10 مایکروسافت تمام توانش رو گذاشته تا کاربرها رو مجبور کنه به ویندوز 10 ارتقا پیدا کنن شما هم اگر میخواید از آپدیتها به صورت مرتب استفاده کنید به همون ویندوز 10 ارتقا بدید چون هروز داره اپدیت براش میاد یا تو همین ویندوز7 بمونید اپدیتها رو فعال کنید و باز منتظر نقشهای جدید مایکروسافت بشید من که خودم بعداز این کارها کلان آپدیتها رو غیر فعال کردم ومنتظرم یه چند مدت دیگه که ویندوز10 به ثبات کاملتری رسید به نسخه جدید ارتقا بدم چون با این سیاست مایکروسافت راه دیگری وجود نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (18-10-15), aramrahgozar (18-10-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks