واسه كاراي عمومي مثل بازي و فيلم ديدن كدوم نسخه 7 مناسب هست؟؟؟
اصلا تفاوت نسخه ها در چيه؟؟؟منظورم home و بيزينس و ... هست!!!
تفاوت 32 بيتي با 64 بيتي در چيه؟؟
واسه كاراي عمومي مثل بازي و فيلم ديدن كدوم نسخه 7 مناسب هست؟؟؟
اصلا تفاوت نسخه ها در چيه؟؟؟منظورم home و بيزينس و ... هست!!!
تفاوت 32 بيتي با 64 بيتي در چيه؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
شما نسخه Ultimate رو نصب کن عالیه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت اونها در امکاناتشون هست مثلاً نسخه Home امکاناتش کمتر از نسخه Professional است.
این نسخه جدید 64 بیتی از چند نظر بر نسخه پیشین خود برتری داشت. اول اینکه از میزان حافظه فیزیکی و مجازی بیشتری پشتیبانی میکند.
دوم اینکه در مقایسه با نسخه 32 بیتی از کارایی و سرعت بالاتری در مدیریت حافظه، رجیسترها و عملیات I/O برخوردار است. نکته سوم در مورد امنیت است. نسخه 64 بیتی قابلیت محافظت بیشتری در برابر کدهای مخرب(Malicious Code) از خود نشان میدهد
arven_andomil (03-03-10)
ultimate???من فكر مي كردم بايد home نصب كنم...مطمني؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يعني ميگي 64 بيتي بهتره؟؟؟برنامه چي ؟؟؟واسش هست؟؟؟اخه ويستا اينجوري بود كه 64 بيتي برنامه اش كم بود...
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Home سبک ترین ورژنه ولی از اون ور امکانات کمتری داره شما اگر کار خاصی نمی خواهی انجام بدی و مخصوصاً در زمینه شبکه همون Home رو نصب کن ولی من پیشنهاد می کنم Ultimate رو نصب کنی خیلی بهتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزار ها دارن برای 64 بیتی هم زیاد میشن دیگه مثل قدیم در این زمینه خیلی مشکل ها نیست ولی از لحاظ سرعت 64 چیز دیگه اییه البته به شرطیکه برنامه ها از اون پشتیبانی کنن.
arven_andomil (03-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks