مشخصات سیستم چی هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
مشخصات سیستم چی هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu dual core e5200 lga 775
ram 3gb rendition 667 ddrII
vga 9800gt galaxy
main 945pl-s3p
power 500w harris
منتظرم ...
سپاس
کاربر شهرسختافزار
از 2 گیگ رم استفاده کن و پاورت رو هم 485 گرین بنداز یه تست بزن خبر بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک رم یک گیگ دیگه گزاشتم فرق ینمی کنه
پاور گرین ندارم اما قبلا با پاور های دیگه که گزاشتم روش هم همین طوری بود
چرا فقط در 7 اینطوریه؟
سپاس
کاربر شهرسختافزار
این طوری که مشخصه شما در هنگامی که فشار روی سیستمت میاد مشکل پیدا می کنی ببین از لحاظ سیستم خنک کننده مشکلی نداری.
|
|
کامپیوتر خنکه 9 تا فن داره دما رو هم همش چک می کنم
کاربر شهرسختافزار
پاورت رو باید حتماً عوض کنید
می دونم اما منتظرم بسوزه بعدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتر از این داشتم امتحان هم کردم اما همینطوریه
چیکار کنم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام اصلا به پاور و فن و این چیز ها ربطی نداره.
کرکت مشکل داره کرک جدید ویندوز 7 رو بگیر و نصب کن درست می شه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks