با برنامه BLUE SCREEN VIEWER اسکرین شات باید بگیری و آخرین BSOD را به طور کامل بگذار تا چک کنم
درود
امروز واسه سومین بار با نوعی از صفحه آبی مواجه شدم که خیلی ناجوره، اول سیستم قفل میکنه و بعد از چند ثانیه صفحه آبی میاد، مشکل اینجاست اگر موقع قفل شدن ویندوز برنامه ای باز بوده باشه تنظیماتش برمیگرده حالت پیش فرض، اگر بازی در حال اجرا بوده فایل سیو هاش و تنضیماتش آسیب میبینه یا اگر فایلی در حال دانلود بوده اون فایل هم آسیب میبینه و باید دوباره دانلود کرد.
این نوع از صفحه آبی چرا رخ میده ؟
(متاسفانه حواسم نبود و از صفحه آبی عکس نگرفتم و نمیدونم خطاش دقیقا چی بود)
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
7970 (05-09-18), DOOM999 (05-09-18), Mehrdad.A 88 (04-09-18)
فک کنم فیلش نباشه، دو تا اشتباه کردم: یک: وقتی صفحه آبی اومد سریع زدم ریستارت و نذاشتم اون درصدش بره روی 100 - دو: با ccleaner زدم همه چی رو پاک کردم. گند زدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم اسکرین شات، شاید چیزی ازش در بیاد. چهار تا ارور لیست کرده. ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://s8.picofile.com/file/8336352184/Capture.JPG
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
DOOM999 (05-09-18)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره، البته دفه قبل که اینطوری شد شاید 1 یا 2 ماه قبل بود، خیلی کم پیش میاد ظاهرا. اینم بگم که روی لپ تاپ هم چند بار اینطوری شده تاحالا، هر دو هم ویندوز 10 هستن با ورژن متفاوت.
این قطعه مشکل سازه و مشکل پیش میارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لپتاپ هم باید چک کنی درایورها باید WHQL باشند
DOOM999 (05-09-18), Mehrdad.A 88 (04-09-18)
|
حالا اینور اونور یک پرس جو کنم شاید کسی تجربه ای داشت و میدونست ارور صفحه آبیش چیه، اگه کسی میدونست اینجا میگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (05-09-18)
نه خب آخه معلوم نیست اون چهار تا ارور مال چی بوده. بین اون چهار تا جدید ترینش مال 1 ماه پیش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود دوباره
دوباره اتفاق افتاد البته روی pc، ایندفه گذاشتم ثبت کنه و ارور هم اینه: Kernel Security Check Failure
توی عکس خطای تاریخ 7/9/2018
http://s8.picofile.com/file/8336580550/Capture.JPG
مشخصات:
core i5 3470s
دوتا رم 8 گیگ Adata
P8B75-M LX PLUS
ssd 120 gb
windows 10 1803
و همه ی درایور ها هم آخرین ورژن هستن بجز گرافیک و ویندوز هم آپدیت هست.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks