لب تاب ایسوسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه لینک دادین نسخه 64 بیتی بدین
مدل پشتش نوشته
X541u
کاربر شهرسختافزار
لب تاب ایسوسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه لینک دادین نسخه 64 بیتی بدین
مدل پشتش نوشته
X541u
|
|
رو دستگاهی که سازنده توصیه کرده به نصب ویندوز 10 چه اصراریه سون نصب بشه که هیچ پشتیبانی نداره و هم مشکلات زیادی با سخت افزار جدید دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینطور موارد فقط در ایران دیده میشه . کاری که استاندارد نیست تلاش به انجامش دارید
کانفیگ هم کامل قید بشه
مدل پردازنده
مقدار رم
و...
javaheri69 (07-11-18)
کاربر شهرسختافزار
کانفینگ یعنی چی>>>برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب مهندس ویندوز 7 عالیه..خودتون چ ویتدوزی نصب میکنید؟
رم هم 4 گیگ
ک
این دستگاه برای ویندوز 10 طراحی شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کانفیگ = ریز مشخصات دستگاه پست بالا اگر درست میخوندی نوشتم پردازنده و پردازنده گرافیکی - رم
کار شما غیر استاندارده
درایوری هم برای نصب ویندوز 7 نداره این سیستم
javaheri69 (07-11-18), Speed Racer (10-11-18)
کاربر شهرسختافزار
اوکی مهندس.دوستم بیاد حتما مشخصات میدیم..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهندس دو تا سوال جالب برام پیش اومده..
1-یعنی به هیچ عنوان نمیشه روش ویندوز 7 نصب کرد؟؟درایوری نداره؟
الان من ویندوز 7 نصب کردم تاچش کار نمیکنه فقط با موس کار میکنه پس تغییر ویدوز بدم به 10؟؟؟
2-اینم سوالمم خیلی مهمه.کلیپ که داخل این لب تاب پخش میکنیم فیلم ها خیلی یواش پخش میشند یا صدا جلو و عقب هست خیلی ناجوره..ایا بخاطر همین که ویندوز 7 نصب هست روش اینطوره یا ن؟؟
و در اخر ویندوز 10 نصب کنم بازم نیاز به نصب درایور گرافیک و ..دارم یا ن؟؟
تشکر مهندسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چون ما ایرانیها در کل دهن بین هستیم و حرف همسایه و بقال و بچه محل مدعی برامون بسیار جذاب تر از راه درست و توصیه عقلی و روش استاندارد جهانیه . کلاً علم رو دوست نداریم در عوض عاشق خرافات و جادو و جمبل هستیم +دهن گشاد آدمهای مدعی همه چیز دان .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
]
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks