کاربر شهرسختافزار
|
|
برای نصب ویندوز 7 بر روی مادربردهای سری 100 و 200 باید برنامه مکمل سازنده درایورهای USB و .. اد شود . این برنامه مکمل درایورها را به فلش نصب ویندوز 7 اضافه میکند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت سازنده را چک کنید .
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهندس امید من چیزی دستگیرم نشد..میشه بگین الان باید چکار کنم>>لینک دانلود میدین
مادربردت چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شات سیستم انفورمینش فایده نداره مدل مادربردت رو بنویسید
کاربر شهرسختافزار
بایوس استاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گیمینگ z170t
اینجا کامل توضیح داده است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Windows tool
javaheri69 (27-10-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مهندس اینجور که دستگیرم شد میگه فایل ایزو ویندوز رو از این طریق بریز رو فلش که ویندوز نصب کنی؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب منم با برنامه Rufus.3.8.1580 همین کارو قبلا کردم ولی ویندوز نصب نمیشدهه..محبت میکنید بگین کجای کارم مشکل داره؟؟
ایا بخاطر همین بوده ویندوز 7 نصب نمیشده؟؟؟
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 27-10-19 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks