فکنم کرک گروه اکسترم رو استفاده کردی که یه بوت جدید برا 7 ات ایجاد شده و باید اونور انتخاب کنی...
اول اکس پی رو نریختی مگه؟با نرم افزار easy bcd تست کن
کاربر شهرسختافزار
سلام
من باز هم سر اين موضوع به مشكل برخوردم !!! قبلا" اينجوري نبود ولي حالا شد !!! من قبلا" اول ويندوز 7 رو نصب مي كردم .... بعد روي يك درايو ديگه ويندوز xp رو مي نصبيدم !!!! بعد دوباره dvd ويندوز 7 رو مي ذاشتم و start up رو repair مي كردم و بعد از ري استارت هر دوتا ويندوز رو همزمان داشتم ..... ولي اين آخرين بار كه نسخه 22 اكتبر رو نصب كردم بعد از ري استارت دو تا گزينه دارم كه هر دوتاش ويندوز 7 هستش !!!! يه دونه اش نوشته windows 7 و يكي ديگه نوشنه windows 7 XE يا يه همچين چيزهايي !!! به نظرتون چاره اين كار چيه ؟؟؟ لطفا" راهنمايي كنيد .....
|
|
حق آب و گل داره
murizaki_2000 (22-11-09)
شما اول ویندوز xp و نصب کن بعد از روی xp ویندوز7 رو نصب کن
منم قبلا همین مشکل رو داشتم و در ضمن از یه کرک دیگخ برای win7 استفاده کن.
murizaki_2000 (22-11-09)
کاربر شهرسختافزار
نه .... من اول ويندوز 7 رو ريختم .... بعد xp رو نصب كردم ..... تا اينجا من فقط xp رو دارم و اصولا" اگه دوباره dvd ويندوز 7 رو بذارم و باهاش بوت بشم و برم تو قسمت repair و start up ويندوز رو تعمير كنم مي بايست مشكل حل بشه !!! ولي نشد !!!! شايد هم به دليل همون crack باشه كه البته نمي دونم مال كدوم گروهه .... من از سايت downloadha به همراه ويندوز گرفتمش ......
کاربر شهرسختافزار
عزیز برادر، شما اول XP رو نصب کن توی C بعدش 7 رو روی D
اینقدر دردسر نداره دیگه.
قانون اش اینه.
حالا چرا اینقدر اصرار داری بپیچونی؟
همین کارو بکن دیگه خلاص.
اول XP بعد 7
murizaki_2000 (22-11-09)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از دوستان .... با easy BCD 1.7.2 مشکل حل شد .... تو محیط ویندوز 7 هم عمل می کنه !!!!
Curtis (22-11-09), kakihot (23-11-09), Reza_Sadeghi (23-11-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام. میشه بگین چه جوری باید ویندوزم رو update کنم.مدل xp sp2006.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks